Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Έκκληση Προέδου Φιλοζωικής Αριδαίας Φώτη Παραστατίδη

Ανακοίνωση Προέδρου

Θα θυμόσαστε την ανακοίνωση των δυο κυνηγόσκυλων που παράτησαν έξω από την Δωροθεα,που έγινε τόσος ντόρος για αυτά, σήμερα λοιπόν που πήγα να τα ταΐσω ήταν άφαντα.Περιμεναν καρτερικά εδώ και πέντε μερες τον ιδιοκτήτη τους,όπως και μένα φυσικά για να τα ταΐσω.


Ολο αυτό το διάστημα έψαχνα σπιτι για να τα φιλοξενήσει.Ειμαι σίγουρος ότι μετά τον ντόρο που έγινε,ήρθε και τα πήρε,και το λέω αυτό γιατί μόνο αυτος θα μπορούσε να τα πάρει γιατί τα ζώα ήταν φοβικά.Το θεμα μου όμως είναι το που τα πήγε.


Τα πήγε στο σπιτι του ή σε κάποιο βουνο για να πεθάνουν εκεί χωρίς να τα δει κανείς.Τα σκυλιά του έδειξαν ακόμη μια φορά αγάπη και εμπιστοσύνη.....αυτος;Εγώ σαν άνθρωπος,για το καλό των ζωων έχω φτυσει πολλές φορές τον διάολο,και έχω βάλει πολλές νερό στο κρασί μου.


Κανω έκκληση στον ιδιοκτήτη να τα κρατήσει στο σπιτι του και θα τον βοηθήσω σε ότι θέλει,θα βρω οικογενειες για τα ζώα αρκεί να είναι ασφαλή στο σπιτι του.


Η πρόταση αυτή απευθύνετε σε όλους τους ιδιοκτητες ζωων.Κυριοι Σταματηστε να πετάτε τα σκυλιά και τα κουτάβια σας στους δρόμους ή σε αλλά χωριά. Απευθυνθείτε σε εμάς και θα βρούμε λύση.                                                             


Ο Προεδρος Φώτης Παραστατίδης

Ανακοίνωση Προέδρου. Θα θυμόσαστε την ανακοίνωση των δυο κυνηγόσκυλων που παράτησαν έξω από...

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" - Society Of Animals Friends στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

4 σχόλια:

  1. Ελάτε στους Προμάχους να δείτε τη γίνεται από σκυλιά.
    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς τώρα που η μόδα θέλει κάθε νέο ζευγάρι με μικρά παιδιά κι ένα σκυλί σαν αξεσουάρ...η κατάσταση θα βγεί εκτος ελέγχου σε λίγους μήνες όταν τα βαρεθούν...Είναι μεγάλο το θέμα...
    Η απορία όμως πολλών παραμένει και είναι λογική και βάσιμη: εφ όσων είμαστε φιλόζωοι,τι κάνουμε για τα άλλα ζώα? δεν είναι μόνο τα σκυλιά...Τι απαντάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεγχοι εδώ και τώρα από αστυνομία και Δήμος είναι υποχρεωτικό να φέρουν τσιπάκι τα δεσποζομεμενα σκυλιά και πρόστιμα πολλά πρόστιμα μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να κοιτάξετε να μαζέψετε τις αρκουδες που κυκλοφορουν κάνετε και Ανακοινώσεις. Σαν δεν ντρεπεσε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365