Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ενα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Μαθητική Εστία Αριδαίας - Δυο υπάλληλοι αρνήθηκαν να ελεγχθούν

Ανακοίνωση

Έπειτα από τη διενέργεια rapid-test σε μαθητές, που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία Αριδαίας αλλά, επίσης και στο προσωπικό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19.


Με αφορμή, το επιβεβαιωμένο κρούσμα αλλά και την άρνηση δύο υπαλλήλων, να ελεγχθούν καθώς και την ύπαρξη ενός ακόμη, ύποπτου περιστατικού και μετά από εισήγηση του ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας, για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο 3-11-2020.


ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


9 σχόλια:

  1. Αυτοί που αρνήθηκαν απλα απαράδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιατρικές πράξεις χωρίς τη συναίνεση του υποκειμένου δεν νοουνται πάρα μόνο σε αφρικανικές χώρες και στα πειραματόζωα
      Σταματήστε το μπουλινγκ

      Αν πρπει Ν α παραμείνουν σε καραντίνα αυτό θα γίνει
      Μην σπέρνετε τον τρόμο
      Ο κορωνιος δεν είναι κοινωνικό στίγμα

      Διαγραφή
  2. εργάζεσαι σε φορέα με παιδια και αρνείσαι εξέταση? Λογικά θα υπάρχουν κυρώσεις.Δεν είναι δική δουλειά αγαπητέ κύριε ή κυρία.Εργάζεσαι σε δημόσιο φορέα και ακολουθείς τα προβλεπόμενα.Το λόγο έχουν οι προιστάμενοι σου.Αυτή ειναι η ταπεινή άποψη του πιο απλού πολίτη της Αλμωπίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που αρνήθηκαν απλά απόλυση,δεν μπορεί με τα χρήματα των φορολογουμένων να πουλάνε τρέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρεπιπτόντως δεν ειναι αντικείμενο Γενικού Γραμματέα να εμπλέκεται με τέτοια θέματα.Ακόμα και να του το ανέθεσαν είναι λάθος.Επι της ουσίας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου μέσω του προέδρου του φορέα που ανήκει η Μαθητική εστία.
    Ο Γενικός γραμματέας δεν μπορεί να υπερβαίνει θεσμούς.Υπό κρίση είναι έτσι κι αλλιώς το πρόσωπο που ασκεί προσωρινά αυτά τα καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η μαθητική εστία από ποιόν διοικείται? ξέρει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που αρνηθηκατε παίζετε με την αγωνία των παιδιών και των γονιών;; είστε οι έξυπνοι της πιάτσας;; να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να ερευνηθεί το συμβάν και να κοπεί η μαγκιά από ορισμένους έξυπνουε που κάνουν ότι γουστάρουν και ξέρουν τα πάντα. Να ενημερωθεί η αστυνομία οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που αρνηθηκατε παίζετε με την αγωνία των παιδιών και των γονιών;; είστε οι έξυπνοι της πιάτσας;; να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να ερευνηθεί το συμβάν και να κοπεί η μαγκιά από ορισμένους έξυπνουε που κάνουν ότι γουστάρουν και ξέρουν τα πάντα. Να ενημερωθεί η αστυνομία οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365