Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Προβλήματα λειτουργίας στη γεώτρηση της Άρνισσας

Δελτίο Τύπου


Η υδρευτική γεώτρηση της Άρνισσας παρουσίασε τεχνικά προβλήματα λειτουργίας. Εξειδικευμένο συνεργείο εργάζεται πυρετωδώς για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει σε δύο ημέρες.


Αυτή την στιγμή η Άρνισσα υδροδοτείται από την παλιά γεώτρηση, το νερό της οποίας είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση, αλλά ΔΕΝ είναι πόσιμο. Παρακαλούμε τους καταναλωτές του δικτύου της Άρνισσας να μην πίνουν νερό από την βρύση μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την επαναλειτουργία της γεώτρησης.


Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών και εργαζόμαστε για την κατά το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του προβλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365