Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Περαιτέρω ενίσχυση των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών ζήτησε ο Διονύσης Σταμενίτης

Δελτίο Τύπου

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη είχε σήμερα (09.11.2020) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης προκειμένου να του καταθέσει το αίτημα της περαιτέρω ενίσχυσης των Νοσοκομειακών Μονάδων Έδεσσας και Γιαννιτσών με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό επικουρικό προσωπικό.


Μετά την ενίσχυση που υπήρξε κατά την περίοδο του πρώτου κύματος της πανδημίας με συνολικά πάνω από 90 άτομα και για τα δύο Νοσοκομεία, ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι θα πρέπει να περάσουμε άμεσα και στη δεύτερη φάση προσλήψεων του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού, προκειμένου να αποφευχθεί μελλοντική πίεση στις μονάδες υγείας του Νομού Πέλλας.  


Στο πλαίσιο του δεύτερου κύματος της εκδήλωσης της πανδημίας και της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 και δεδομένου ότι ο Νομός Πέλλας εμφανίζει το τελευταίο διάστημα, βάσει των στοιχείων, επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, ο Βουλευτής ζήτησε να υπάρξει δεύτερο στάδιο ενίσχυσης με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό επικουρικό προσωπικό.


Παράλληλα, σε επικοινωνία του με το Διοικητή του Νοσοκομείου της Πέλλας κ. Δόντσο, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας και ζήτησε την άμεση καταγραφή των κενών, όπου αυτά υπάρχουν, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία κάλυψης τους. 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365