Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να κρεμάς την πετσέτα της κουζίνας στο φούρνο

Δείτε τον λόγο

Πολλές νοικοκυρές εδώ και χρόνια επιλέγουν να κρεμάνε την πετσέτα της κουζίνας στην πόρτα του φούρνου, καθώς έτσι είναι άμεσα διαθέσιμη όποτε τη χρειαστούν. Το ότι το έκαναν όμως «οι παλιές» δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.


Τελικά, αν το καλοσκεφτείς η πόρτα του φούρνου είναι το χειρότερο σημείο στην κουζίνα για να κρεμάσεις την πετσέτα. Ο λόγος; Πρώτον, η λαβή της πόρτας του ψυγείου είναι γεμάτη μικρόβια και -ίσως- υπολείμματα τροφών. Σκέψου, είναι το σημείο της κουζίνας που πιθανόν ακουμπούν πολλά μέλη της οικογένειας αρκετές φορές μέσα στη μέρα και εκείνο που συχνά πιάνεις με χέρια λερωμένες από σάλτσες, όταν μαγειρεύεις.

Επίσης, σκέψου ότι συνήθως οι φούρνοι βρίσκονται χαμηλά στον τοίχο, με αποτέλεσμα όταν ανοίγεις την πόρτα του, η πετσέτα που θα έχεις κρεμάσει στη λαβή του, να σέρνεται στο πάτωμα, που είναι επίσης γεμάτο σκόνη και μικρόβια.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις μια κρεμάστρα στον τοίχο της κουζίνας σου αποκλειστικά για την πετσέτα της κουζίνας!

olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365