Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Στο νοσοκομείο με Covid-19 o πρόεδρος του Άρη Αμπελειών

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών

Θετικός στον Κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Χρήστος Τσαρτσαράκης γνωστός στους φίλους του ποσοσφαίρου και όχι μόνο με το προσωνύμιο «Σάιμον», που τυγχάνει να είναι πρόεδρος του Άρη Αμπελειών και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε, υπεύθυνος στον τομέα για τα αγροτικά ζητήματα.


Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών και στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμάτος ανησυχία και συνιστώντας προσοχή και σοβαρότητα, δηλώνει:


«Όλοι προσοχή παιδιά, μάσκες σπίτι και ό,τι χρειάζεται. Ο ιός υπάρχει και είναι πλέον δίπλα μας. Είμαι και εγώ ένα κρούσμα και πραγματικά περνάω πολύ δύσκολα”. Προσοχή λοιπόν για να έχουμε όλοι την υγεία μας και να μειώσουμε τα κρούσματα, όσο αυτό είναι δυνατο»


Ευτυχώς οι δικοί του άνθρωποι είναι αρνητικοί στον covid-19 και ο αγαπητός «Σάιμον» με τις ευχές όλων μας να τον συνοδεύουν, ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα και να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής και φυσικά κοντά στην οικογένεια του.!


Πηγή: Pellasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365