Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Αλμωπία: Εγκληματικά ανεύθυνοι θετικοί σε Rapid Test κυκλοφορούν σα να μην συμβαίνει τίποτα

Η ατομική ευθύνη πάει περίπατο και παρά τις καθημερινές απώλειες ανθρώπων στην περιοχή μας

Ενώ η Αλμωπία και όλος ο Ν. Πέλλας βράζει από τον Covid-19, ενώ μόνο τις 2 τελευταίες μέρες οι νεκροί από τις επιπλοκές του ιού είναι περίπου 15, κάποιοι συνεχίζουν να εγκληματούν.


Άνθρωποι που έχουν βγει θετικοί σε Rapid Test, ή βρίσκονται στο στενό οικογενειακό κύκλο επιβεβαιωμένου κρούσματος, δεν μπαίνουν σε καραντίνα και κυκλοφορούν σα να μην συμβαίνει τίποτα διασπείροντας τον ιό.


Οι καταγγελίες στο Aridaia365 είναι παρά πολλές και καθημερινές, ενώ κάποιες εξ αυτών έχουν φτάσει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία μπορεί να ελέγξει όμως μόνο όσους είναι γραμμένοι στις λίστες του ΕΟΔΥ ως θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα, πολλά όμως εκ των Rapid Test δεν είναι περασμένα στις συγκεκριμένες λίστες.


Η ατομική ευθύνη πάει περίπατο και παρά τις καθημερινές απώλειες ανθρώπων στην περιοχή μας, κάποιοι συνεχίζουν το ίδιο εγκληματικό τροπάριο.


Τέτοιες συμπεριφορές είναι ένας από τους βασικούς λόγους της εξάπλωσης του ιού στην περιοχή μας.

23 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται εφόσον είναι θετικοί να μην είναι στις λίστες του εοδυ; Μήπως απλά δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στην αρχή ειδικά τα γρήγορα τεστ από τα ιδιωτικά δεν τα περνούσαν. Μόνο τα μοριακά. Και ισχύει ακόμα αυτό σε μερικά

      Διαγραφή
  2. Η ανυπακοή σε θέματα υγεία δεν είναι θεμέλιο ελευθερίας, αλλά ένδειξη βλακείας. Για λάθος λόγο αποφασίσατε κάποιοι να κάνετε επανάσταση. Λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά στο σπίτι του καθενός δεν ξέρετε τι συμβαίνει μη στιγματίζεται έτσι τους ανθρώπους. Αν έχει κάποιος στο κοντινό του περιβάλλον κ που είναι περιορισμένος κτλ κτλ. Δεν ξέρουμε πως ζει ο καθένας. Και όσο για τα θετικα αν όντως γυρνάνε και δεν πέρασε η καραντίνα κακώς. Στο χωριό μου ο άλλος κανονικά έκατσε την καραντίνα του με το παραπανω κιόλας Κ τώρα λενε ενω ήταν θετικός βγαίνει. Ε λογικό μετά από 20 μέρες να βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ραπιντ έχει πάνω απο 15 μέρες που άρχισαν να τά δηλώνουν αν από τους κάποιος βγηκε θετικός λογικό είναι να κυκλοφορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα βάζετε με τους ηλίθιους θα χάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως οπως το λέει και ο τίτλος, εγκληματικά ανεύθυνοι! Δε σεβονται τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί το κάνουν αυτό..? δεν υπάρχει δίπλα σε αυτά τα άτομα κάποιος να τους μαλώσει? έχουμε μικρά παιδιά και τα μαλώνουμε για μικροπράγματα και κάποιοι κυκλοφορούν ατιμώρητοι να σκοτώσουν κόσμο?
    όταν κολλήσει ο άλλος και κλείσει το μαγαζί του..τον σκοτώνεις..όταν τον κολλήσεις και μπλέκει με νοσοκομεία τον σκοτώνεις...Θάνατος είναι και να νοσείς...δεν χρειάζεται να πας στα μνήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α.Τ. Αριδαίας, για άλλη μία φορά ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αστυνομία πρέπει να τους μαζέψει και να επιβάλει πρόστιμα, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα Rapit test δεν τα αναγνωρίζει ο ΕΟΔΥ και να είναι αρνητικά. Μόνο τα μοριακά.Ετσι αυτοί που κάνουν τοRapit test ούτε το αναφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλώνονται κανονικά πλέον εδώ και 15 με 20 μερες

      Διαγραφή
  11. Δεν υπάρχει σωτηρία. Έτσι όπως τα λέει ο τίτλος. Ανεύθυνοι.
    Είναι οι ίδιοι που κατηγουρουν την δημοτική αρχή για ανευθυνότητα. Τόσο μας κόβει. Το κακο είναι που τα Σαιντ της περιοχής μας και τα ραδιόφωνα κατηγορούν μόνο την δημοτική αρχή κ όχι τους εαυτούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωρίζω ιδιωτικό εργαστήριο στην Αριδαία όπου ρωτάει τους πελάτες εάν στείλει στον εοδυ τα αποτελέσματα ή όχι. Ακόμα η αστυνομία μηχανή Καλύτερα τη δουλειά της και να πηγαίνει να ελέγχει τις λίστες. Όπως επίσης να γίνονται μερικές περιπολίες στα χωριά, μετά τις 9:00 υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρτε το χαμπάρι, ο Νόμος Πέλλας θα ανοίξει Κατά τα τέλη Απριλίου.
    Και αυτό γιατί τώρα τέλη Δεκεμβρίου δεν θα ανοίξουμε με την υπόλοιπη χώρα.
    Έχουμε το 7% με 8% των πανελλαδικών Κρουσμάτων.
    Και είμαστε μόνο 145.000 κάτοικοι.

    Και όταν είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε θα μας πιάσει το τρίτο κύμα.
    Ελπίζω να αντέξουν 6 μήνες κλειστά τα μαγαζιά.
    Και να τους βοηθήσει οικονομικά και πραγματικά η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αστυνομία γιατί κάνει τα στραβά μάτια?Στα χωριά κυκλοφορούν χωρίς μάσκες. Τα ασθενοφόρα καθημερινά πηγαίνουν άτομα στο νοσοκομείο.Καποιοι είναι ηλίθιοι και ψευτομαγκες. Ενώ είναι θετικοί στον κορονοιο δεν τηρούν την καραντίνα τους. Οι δήμοι υποτίθεται ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό τους για ελέγχους. Γιατί αφήνουν τα απομακρυσμένα χωριά στην μοίρα τους? Σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας υπάλληλος του δήμου θετικός/η στον κορονοιο τριγυρνούσε χωρίς να παραμείνει σε καραντίνα! Αποτελεσμα? Εμφανίζονται θετικά κρούσματα το ένα μετά το άλλο. Ποινικές ευθύνες δεν πρέπει να υπάρχουν γι'αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολα τα θετικά από ιδιωτικά αναφερονται στον ΕΟΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρονται όλα τα θετικά κρούσματα στον εοδυ! Μέσα σε μια εβδομάδα 3 γνωστοί μου βγήκαν θετικοί στον ιό από το ίδιο μικροβιολογικό εκ των οποίων μόνο ένας δηλώθηκε στον εοδυ! Επίσης, άλλοι 4 θετικοί στον ιό από rapid test διαφόρων μικροβιολογικών εργαστηρίων δεν δηλώθηκαν ποτέ!
      Με τι κριτήρια ακριβώς τους δηλώνουν;; Και κατά πόσο φερεγγυα είναι αυτά τα τεστ; Γιατρός της περιοχής έχει δηλώσει πως δεν είναι. Το άτομο δε που βγήκε θετικό από rapid και ήταν το μοναδικό που αναφέρθηκε στον εοδυ, 2 μέρες μετά έκανε το μοριακό με αρνητικό αποτέλεσμα. Ο ιός υπάρχει και δυστυχώς έχουμε ζήσει τις τραγικές του συνέπειες. Η κατάσταση αυτή όμως με τα τεστ είναι τραγική. Και πιο τραγικοί είναι οι άνθρωποι που δεν παύουν να στιγματίζουν και να κακολογουν ανθρώπους με την πρώτη ευκαιρία. Το ποιος είναι θετικός στον ιό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος του και καλά θα κάνουμε να ασχοληθεί ο καθένας με το σπίτι του. Άλλωστε είμαστε σε καραντίνα οποίος γνωστικός ξέρει να φυλαχθεί έχει ελάχιστες πιθανότητες να κολλήσει. Και όλοι εσείς που ξέρετε ποιος είναι και ποιος όχι με κορονοιο και τους βλέπετε όπως λέτε να κυκλοφορούν, για εξηγήστε μας πως το ξέρετε; Εσείς οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να είστε ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ και όχι να ξέρετε ποιος κυκλοφορεί και ποιος όχι. Ας κοιτάει ο καθένας τη καμπούρα του, και ας την προσέχει ως οφείλει, και όλοι μας μια χαρά θα είμαστε!

      Διαγραφή
  16. Απορώ που ξέρει κάποιος για κάποιον άλλο πόσες μέρες έχει που είναι θετικός.Αν όντως έχουν περάσει οι μέρες καραντίνας πως το ξέρει αυτός και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν κάποιος βγει θετικός στον covid,κάποτε μετά τις μέρες καραντίνας και σύμφωνα με ότι λέει το πρωτόκολλο,θα κυκλοφορήσει κανονικότατα.Δε θα καθήσει μια ζωή καραντίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσοι το κάνουν ειναι γελοίοι...δεν ντρέπονται καθολου...έχουμε σοβαρό θέμα και σεις βγαίνετε εξω..μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365