Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

11.000 ευρώ μοίρασε η Ε.Α.Υ. Ν. Πέλλας στα μελή της παραμονές Χριστουγέννων

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας τηρώντας τις δεσμεύσεις και τις αποφάσεις,παρέδωσε παραμονές των εορτών επιδόματα-βοηθήματα σε ογδόντα δύο (82) παιδιά Αστυνομικών της Δ.Α. Πέλλας συνολικού ύψους 11.000 ευρώ.


Αναλυτικότερα δόθηκαν : 150 ευρώ σε κάθε παιδί που εισήχθη σε Α.Ε.Ι.- Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές,100 ευρώ σε κάθε παιδί που φοιτά στην Α΄ λυκείου και 100 ευρώ σε κάθε παιδί που φοιτά στην Α΄ γυμνασίου.  


-Υπενθυμίζεται ότι η  Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας από τον Μάιο του 2018 μέχρι και σήμερα έχει καθιερώσει και χορηγεί εκτός από τα προαναφερόμενα και τα παρακάτω χρηματικά βοηθήματα σε όλους τους Αστυνομικούς μέλη της:


1) 300 ευρώ για την απόκτηση κάθε παιδιού.


2) 300 ευρώ για την τέλεση γάμου.


3) 300 ευρώ για υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική).


-Η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και τον σεβασμό για τα μέλη της και τις οικογένειες αυτών τους στηρίζει και θα συνεχίσει να τους στηρίζει.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος


Ο ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ 

ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365