Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά είναι τα προσόντα που θα προβλέπει η προκήρυξη για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ

Δείτε την σχετική απόφαση

Τον εν λόγω ΦΕΚ περιγράφει το επίπεδο εκπαίδευσης που απαιτείται για κάθε ειδικότητα των Επαγγελματιών Οπλιτών Στρατού Ξηράς.


Μετά το Προεδρικό Διάταγμα που ανάβει το πράσινο φως για τις προκηρύξεις καθορίζοντας τα κριτήρια και τη μοριοδότηση για τους υποψήφιους επαγγελματίες οπλίτες, με ΦΕΚ καθορίζεται και το επίπεδο εκπαίδευσης (Απολυτήριο Λυκείου, Δίπλωμα ΙΕΚ, Πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ) που είναι απαιτούμενο για κάθε θέση των Επαγγελματιών Οπλιτών του Στρατού Ξηράς.


Τονίζεται πως σε περίπτωση τίτλου Πανεπιστημίων της Αλλοδαπής, είναι απαραίτητη η αντίστοιχη ισοτιμία και αναγνώριση ενώ, το επίπεδο της ξένης γλώσσας αποδεικνύεται σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 28 του π.δ. 50/2001.


Δείτε ΕΔΩ την σχετική απόφαση με τον αναλυτικό Πίνακα των γραμματικών γνώσεων που απαιτούνται ανά ειδικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365