Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Επίδομα 600 και 800 ευρώ: Πληρώνεται αύριο σε δικαιούχους ειδικών κατηγοριών και επιστήμονες

Αύριο πιστώνεται το επίδομα των 800 ευρώ σε 2.481

Ημέρα πληρωμής αύριο, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, για πάνω από 2.500 εργαζόμενους ειδικών κατηγοριών και επιστήμονες.


Ειδικότερα, αύριο πιστώνεται το επίδομα των 800 ευρώ σε 2.481 εργαζόμενους της τέχνης και του πολιτισμού, που είχαν υποβάλλει τις δηλώσεις τους στο supportemployees. 


Οι δικαιούχοι θα μοιραστούν το ποσό ύψους 1.984.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στην αποζημίωση ειδικού σκοπού μηνός Νοεμβρίου.


Παράλληλα, το επίδομα των 600 ευρώ θα λάβουν αύριο 117 επιστήμονες -ελεύθεροι επαγγελματίες ( δικηγόρους, μηχανικοί και οικονομολόγοι). Το υπουργείο Εργασία ενέκρινε τη μεταφορά πίστωσης, ύψους 70.200 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους.


Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για τις αναστολές μηνός Δεκεμβρίου αρχίζουν την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. 


Έως τις 7 Δεκεμβρίου συνεχίζονται οι δηλώσεις αναστολών από πληττόμενες επιχειρήσεις για τον Νοέμβριο.


Οι εργαζόμενοι πληττόμενων βάσει ΚΑΔ επιχειρήσεων θα πληρωθούν την ειδική αποζημίωση του Νοεμβρίου (επίδομα 800 ευρώ) εντός του Δεκεμβρίου, μετά τις 7 και έως τις 21 Δεκεμβρίου, πιθανότατα στις 11 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365