Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Πραγματοποίηση μαζικών τεστ COVID-19 σε επιβαίνοντες οχημάτων από τον ΕΟΔΥ

Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Πραγματοποίηση μαζικών τεστ COVID-19 σε επιβαίνοντες οχημάτων από τον ΕΟΔΥ – Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. 


Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πραγματοποίησης μαζικών τεστ COVID-19 σε επιβαίνοντες οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία που καλύπτουν όλη τη γεωγραφική έκταση και αστικά συγκροτήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποιείται από τον ΕΟΔΥ, μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και σχετικό αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. 


Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται με μία απόλυτα ασφαλή διαδικασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τα έμπειρα κλιμάκια του Οργανισμού, ενώ συμβάλλουν στη δημιουργία μίας πληρέστερης εικόνας για την επιδημιολογική κατάσταση στην Πέλλα και, επίσης, στον περιορισμό της διάδοσης τους επικίνδυνου ιού από ασυμπτωματικούς φορείς. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αφού έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, δήλωσε σχετικά: «Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι (drive-through COVID-19 tests) είναι αναγκαίοι και πιστεύω να συνεχιστούν καθώς, για τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας, χρειάζεται να βασιζόμαστε σε έγκυρα στοιχεία. 


Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα που ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο σχετικό αίτημά μας. Η υγειονομική κρίση που ταλαιπωρεί τους πολίτες και απειλεί τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας σε όλον τον πλανήτη, κερδίζεται μέσα από πολλές μάχες που χρειάζεται να δίνουμε καθημερινά».  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365