Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ηλίας Τσεβαϊρίδης: Με επιτυχίες έκλεισε η χρονιά - Ευχές και Ευχαριστήριο του αναβάτη

Διαβαστε τις Ευχές και το Ευχαριστήριο του αναβάτη από την Αλμωπία

Διαβαστε τις Ευχές και το Ευχαριστήριο του αναβάτη από την Αλμωπία:

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, έφτασε λοιπόν στο τέλος και αυτή η εβδομάδα,γίνοντας γνωστή η είδηση της αναβολής και πλέον του τέλους για φέτος του πανελλήνιου πρωταθλήματος Dragster.Σαν αθλητής λοιπόν που υποστηρίζει και συμμερίζεται την προσπάθεια της Λ.Ε.Ν.Ο.Ε. ,ευχαριστώ θερμά όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην φετινή επιτυχία της 2ΗΣ θέσης στη κατηγορία της mini pro/pro z με προσωπικό ρεκόρ-χρόνο 11,3 61mm Aero.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε αθλητή και άνθρωπο υγεία μέχρι το επόμενο αντάμωμα.Προς το παρόν ο COVID-19 παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος σε πολλές φετινές προσδοκίες και φιλοδοξίες.Καλές γιορτές λοιπόν,με αγάπη ,χαρά και υγεία το νέο έτος..!!🙏


Μηχανακι Yamaha Z 

Κατηγορια Pro Z - mini pro

#Tsevairidis_performance💯









3 σχόλια:

  1. Μπραβο συγχαρητηρια παντα επιτυχιες να εχεις στην ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια τρομερό τιμόνι απο τα λιγα σε ολες τις κατηγορίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε θηρίο εισαι παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365