Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Καμία πρόβλεψη από τις τράπεζες για τις βροχερές μέρες - Περιμένουν μέσα στην βροχή οι πολίτες

Οι υπεύθυνοι των τραπεζών πρέπει επιτέλους να βρούνε λύση το συγκεκριμένο θέμα

Μέσα σε απαράδεκτες συνθήκες προσπαθούν οι πολίτες να εξυπηρετηθούν από τα τραπεζικά καταστήματα της Αριδαίας. Πολλά τα παράπονα των αναγνωστών μας.


Εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19 δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στα τραπεζικά καταστήματα πολλοί πολίτες ταυτόχρονα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές απ' έξω, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο Aridaia365. 


Βέβαια σε αυτή την ανάρτηση το θέμα μας θα είναι άλλο. 


Συγκεκριμένα οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν έξω από τα τραπεζικά καταστήματα, αφού δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη ούτε σε περίπτωση βροχής, όπως σήμερα, ούτε για τον καυτό ήλιο το καλοκαίρι(δείτε ΕΔΩ). Χώροι αναμονής, ή προφύλαξης από τις καιρικές συνθήκες, εκτός τραπεζών, δεν έχουν διαμορφωθεί, με αποτέλεσμα οι πολίτες να βιώνουν μία μεγάλη ταλαιπωρία.


Οι υπεύθυνοι των τραπεζών πρέπει επιτέλους να βρούνε λύση το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται.


9 σχόλια:

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ
    ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
    ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τι να κάνουν οι τράπεζες στα πεζοδρόμια; Στέγαστρα δεκάδων μέτρων για να τηρούνται οι αποστάσεις; Ή στέγαστρο μπροστά στην είσοδό τους για να γίνεται συνωστισμός; Τρεις από τις τέσσερις τράπεζες στεγάζονται σε πολυκατοικίες που έχουν μπαλκόνια. Για την άλλη στον πεζόδρομο υπάρχουν και οι ομπρέλες μας. Ας είμαστε σοβαροί σε ό,τι ζητάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να προσαρμόσουν την λειτουργία τους σε μια covid εποχή.. όπως το έκαναν μέσα, οφείλουν να το κάνουν και έξω από αυτές. Δεν είναι δυνατόν ηλικιωμένοι να περιμένουν μέσα στην βροχή, όρθιοι. Αλλά και όχι μόνο οι ηλικιωμένοι. Ντροπή είναι αυτό που γίνεται. Όσο για τις ομπρέλες. Σοβαρό επιχείρημα, δύο άτομα το πολυ να χωράνε από κάτω. Αλλά μάλλον δεν γνωρίζεται πως πρέπει να τηρούνται και αποστάσεις

      Διαγραφή
    2. 5.47΄ γνωρίζω πώς πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις. Αυτό φαίνεται στο σχόλιό μου. Επίσης φαίνεται και από το ότι λέω «υπάρχουν και οι ομπρέλες μας». Ο καθένας στη δική του και με απόσταση

      Διαγραφή
  3. Στην Αριδαία πλέον για όσους δεν έχουν banking λειτουργούν επιχειρήσεις που εξοφλούν λογαριασμούς πάνω από δέκα σημεία μέσα στην πόλη επίσης όλα τα καταστήματα διαθέτουν pos και έτσι δεν χρειάζεται να πληρώσει κάποιος με μετρητά.
    Ποιος ο λόγος λοιπόν να περιμένει τόσος κόσμος έξω από τις τράπεζες και τι θέλετε να γίνει να μπουκαρουν όλοι μέσα σε κλειστό χώρο να έχουμε κι άλλους νεκρούς,η να φτιάξουν υπόστεγα έξω από τα καταστήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να πάει κάποιος στην τράπεζα; Όλες οι συναλλαγές από το e banking μπορούν να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο για την σωστή σας ανάρτηση.Οπως βλέπω όμως,το συνολο των σχολιαστών,λες και είναι μέτοχοι των τραπεζών,τις υπερασπίζονται αδιαφορώντας για τον κόσμο.Αφου δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή αναμονή των πελατών,να κλείσουν και αυτές,όπως κλείσαμε και εμείς τα μαγαζιά μας,να προστατευθεί και ο κόσμος από την πανδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.12: Α καλά. Εντάξει κατάλαβα. Δεν είμαι εκπρόσωπος των τραπεζών και δεν αδιαφορώ για τον κόσμο. Απλά καταλαβαίνω ότι είναι ανέφικτο για προφανείς λόγους να πάρουν μέτρα έξω από τις τράπεζες για τη βροχή. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  6. Γιατί ρε παιδιά μόνο για τις βροχερές ημέρες.Στην υπέροχη Αριδαία που ζούμε θα έπρεπε να κάνουν πρόβλεψη και για τις χιονισμένες ημέρες αλλά και για τις καλοκαιρινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365