Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντική ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας εκσυγχρονίζεται.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας αλλάζει προς όφελος των πολιτών.


Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, έχοντας ως προτεραιότητα την βελτίωση της λειτουργίας της, προβαίνει σε μια σειρά αλλαγών με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και το όφελος των πολιτών της.

Συγκεκριμένα, από 01.01.2021 καταργείται το «ειδικό τέλος 80%» του ν. 1069/80 και ενσωματώνεται στην «αξία ύδρευσης». Με αυτή την ενέργεια ουσιαστικά γίνεται μείωση στον λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, της τάξης των  0,04 € ανά κυβικό κατανάλωσης, με άμεσο όφελος προς τον πολίτη.

Παράλληλα, γίνεται πιο κατανοητή η ανάγνωση του λογαριασμού και πιο ευδιάκριτος ο τρόπος χρέωσης αυτού. 

Επιπλέον, επεκτείνεται η έκδοση λογαριασμών σε τέσσερις (4) ανά έτος, από τρεις (3) που ίσχυε μέχρι τώρα, χωρίς να αλλάξει φυσικά το συνολικό τελικό ποσό. Με την διαδικασία αυτή, θα προκύπτουν  δύο (2) εκκαθαριστικοί λογαριασμοί  ανά έτος από ένα (1) που ίσχυε έως τώρα.

Έτσι, η πληρωμή  του λογαριασμού θα γίνεται ευκολότερα καθώς θα επιμερίζεται το ποσό οφειλής  σε μικρότερες δόσεις . Επίσης,  με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μείωση του φαινομένου των υπερβολικά μεγάλων αποκλίσεων στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς.

Επιπροσθέτως, θα αποφεύγονται τα λάθη στις μετρήσεις και θα γίνεται έγκαιρη διάγνωση πιθανών διαρροών αφού πλέον οι υδραυλικοί  της υπηρεσίας θα ελέγχουν  τα υδρόμετρα δύο (2)  φορές τον χρόνο. 

Η διοίκηση και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας εργάζονται με νοοτροπία συνεχούς εξέλιξης και με απώτερο σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους συμπολίτες της.


Ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365