Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Αλμωπίας: Αυτό είναι το Δ.Σ.

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών, αιμοπεταλιοδοτών και δωρητών μυελού των οστών  Αλμωπίας  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ σας ενημερώνει σχετικά με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Πέμπτη 17/12/2020 για την σύσταση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει τον σύλλογο. Τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των ψήφων από την εφορευτική επιτροπή έχουν ως εξής: 


ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 

1. ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

2. ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

4. ΤΣΑΡΙΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

5. ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

6. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

7. ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡ.ΜΕΛΗ

ΚΩΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνεδρίασε, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφέντος  ΧΡΥΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κατόπιν διαλογικής συζήτησης και ανοιχτής ψηφοφορίας κατέλαβαν τις θέσεις ως εξής:

1.   Πρόεδρος ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 

2.   Αντιπρόεδρος  ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

3.   Γενικός Γραμματέας  Α’  ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ 

4.   Γενικός Γραμματέας  Β’ ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

5.   Ταμίας  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

6.   Έφορος αιμοπεταλιοδοσίας αιμοδοσίας  ΤΣΑΡΙΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

7.   Μέλος  ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποψήφιους, την εφορευτική επιτροπή και όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις σημαντικές για τον σύλλογο εκλογικές διαδικασίες. Η συμμετοχή των μελών τόσο στις συνελεύσεις όσο και στις δράσεις του συλλόγου θα βοηθήσει σημαντικά στην σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365