Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοβουλία στήριξης των δομών υγείας της Αλμωπίας απο τον εμπορικό σύλλογο Αριδαίας

Ανακοίνωση

Η νέα πραγματικότητα που προέκυψε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας, κατέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, την ανάγκη της ενίσχυσης των δομών υγείας του τόπου μας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη μας στους καθημερινούς ήρωες της πρώτης γραμμής.


Ο σύλλογος μας ήρθε σε επαφή με το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ και κατέγραψε τις ανάγκες τους σε υγειονομικά υλικά (μάσκες, γάντια, προσωπίδες και  φόρμες προστασίας, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, οξύμετρα κ.λπ.).

  Καλούμε λοιπόν όλες τις επιχειρήσεις αλλά και το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας, να συνεισφέρουν (στον βαθμό των δυνατοτήτων του ο καθένας), σε αυτήν την προσπάθεια στήριξης των δομών υγείας του τόπου μας, με:

1) προσφορά υγειονομικού υλικού 

2) Κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό IBAN ALRHA BANK GR04 0140 8730 8730 0200 2004 452

3) Ότι άλλο νομίζει ο καθένας ότι θα είναι χρήσιμο (νερά, χυμούς κλπ.).


Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτήν την δράση μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου στα τηλέφωνα:

6945392382  Γκλαβάκης Γιώργος

6937214878  Κοτσίδης Στράτος

6982006500  Κουρουκαφόπουλος Άγγελος

6999214092  Σαμαράς Ανέστης

6947747839  Σούδης Γιώργος

6980385118  Ταγάρη Στεφανία.


Καλούμε επίσης όλους τους φορείς της περιοχής, να συμμετάσχουν σε αυτήν την δράση, γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για  να βγούμε νικητές από αυτήν την μάχη. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος

Κοτσίδης Ευστράτιος


Ο Γ. Γραμματέας 

Γκλαβάκης Γεώργιος


21 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή η κίνηση αυτή του εμπορικού συλλόγου και τους συγχαίρω. Αλλά.. Μήπως να πάρουν άλλα μέτρα έτσι ώστε να είναι να μην χρειαστεί κανένας πολίτης να φτάσει στο κέντρο υγείας??? Τι εννοώ.. Βλέπουμε καθημερινά θανάτους... Πόλους θανάτους στη περιοχή μας.. Ανθρώπων νέων με ή χωρίς αλλά προβλήματα υγείας να πεθαίνουν καθημερινά... Και όλα αυτά από την ραγδαία εξάπλωση του ιού εν μέσω καραντίνας.. Που υποτίθεται ότι δε βγαίνουμε από το σπίτι μας... Παρόλα αυτά υπάρχει μια υπερβολική κίνηση στους δρόμους, στα καταστήματα που το καθένα δουλεύει με τον δικό του τρόπο... Ο κόσμος να σχηματίζει ουρές έξω από τράπεζες χωρίς καμία τήρηση της απόστασης ασφαλείας, ουρές στα ταμεία των σούπερ μάρκετ... και πάει λέγοντας... Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το άνοιγμα των καταστημάτων... Θα παρακαλέσω τον εμπορικό σύλλογο Αριδαίας και τον κάθε αρμόδιο να ΜΞΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!! Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα... Όλοι περνάμε δύσκολα, άλλοι οικονομικά άλλοι χάνοντας ανθρώπους, ας μη βάλουμε το χρήμα πάνω από την ανθρώπινη ζωή!!! Θέλει πολύ προσοχή, βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο στάδιο και ένα λάθος μας, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά με την ίδια μας τη ζωή!!!
    Υ.Γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, διατηρώ κατάστημα κ εγώ στην Αριδαία και συντηρώ με αυτό την τετραμελής οικογένεια μου... Αλλά... Φοβάμαι!!! Φοβάμαι πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο εθελοντισμός θα είναι το επόμενο στοίχημα.Ειδικά στο τόπο μας πρέπει να το κυνηγήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20 εκατ.στα ΜΜΕ,120 στην AIGAIAN,σκανδαλώδεις αναθέσεις σε ημέτερους κλπ,καμμία ενίσχυση των δομών υγείας και καλούν τις επιχειρήσεις και τους πολίτες,που έχουν κατατεθεί οικονομικά,να κλειστούν στα σπίτια και να συνεισφέρουν οικονομικά.Η Αλμωπία,τις τελευταίες μέρες,έχασε πολλούς συμπολιτες μας,λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας της Πολιτείας στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λέτε ρε;δώσανε τα λεφτά στα κανάλια,να μας λένε,ότι όλα είναι καλά και εδώ μαθαίνουμε,ότι στο Κ.Υ.Αριδαιας δεν έχουν μάσκες,γάντια,απολυμαντικά,θερμόμετρα,πιεσόμετρα,οξυμετρα και και και...δηλαδή τι έχουν;δεν φθάνει το φιλότιμο και η αυτοθυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά είμαστε,αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εάν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχες υπουργό υγείας τον Ανδρέα Ξανθό αντί για τον ανίκανο Κικίλια, υπουργό Ανάπτυξης τον Σταθάκη αντί για τον ακατονόμαστο Άδωνη Γεωργιάδη.

      Διαγραφή
  6. Εννοειται,ότι μας κόψαν και την 13η σύνταξη και το μέρισμα,για να ενισχύσουν το ΕΣΥ και αυτοί ζητάνε από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο και να ψάχνετε για βλάκες,δεν θα βρείτε,μας τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο φίλε μου. Χαίρομαι που είσαι έξυπνος. Αν έγραφες και το όνομά σου θα ήσουν και τολμηρός.

      Διαγραφή
  8. Τετράδια,στυλό,καφέ,ζάχαρη έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Μπράβο λεβέντη μου. μου αρέσουν οι χουβαρντάδες.

      Διαγραφή
  10. Ο Τομεάρχης Υγείας της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας,τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είδαμε καμία ανακοίνωση του Κ.Υ.Αριδαιας,ότι έχουν εκλείψεις ή να διαμαρτύρονται.Τι ακριβώς συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρτίδης Χαραλαμπος7 Δεκεμβρίου 2020 στις 3:25 μ.μ.

    Θα ήθελα,κατ αρχάς να συγχαρώ την αξιέπαινη εθελοντική πρωτοβουλία της διοίκησης του Εμπορικού συλλόγου Αριδαίας και μακάρι να ευωδωθει με επιτυχία.Μολις χθες όμως,διαβάσαμε μια ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Έδεσσας,όπου αφού επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της Προέδρου των εργαζομενων,για ανυπόστατες καταγγελίες περί ελείψεων,τόσο σε προσωπικό,όσο και σε υλικά,καταλήγει η ανακοινωση:...υπάρχει επάρκεια ΟΛΩΝ των μέσων,που χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και μάλιστα τα απαριθμεί.Τωρα το πώς γίνεται το ΓΝ,να τα έχει όλα και το ΚΥ Αριδαίας τίποτε,σύμφωνα με αυτά που ανέφεραν,ότι δεν έχουν στον Εμπορικο σύλλογο,νομίζω χρειάζεται μια πειστική απάντηση από την διοίκηση του ΓΝ Έδεσσας στους πολίτες της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη έχουμε δώσει στο ΕΚΑΒ 20 στολές προστασίας και έχουμε παραγγείλει ένα θερμόμετρο αυτόματης μέτρησης για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Αυτά και πολλά άλλα υγειονομικά υλικά ξέρουμε ότι σίγουρα δεν υπάρχουν. Δεν θα πρέπει όμως να συγκεντρώσουμε από τώρα είδη που θα είναι σε έλλειψη σε λίγες μέρες; Να υπενθυμίσω ότι τα είδη αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα λόγω της μεγάλης ζήτησης. Κοτσίδης Στράτος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου.

      Διαγραφή
  13. Που είναι ο Δήμος και η αντιπολίτευση;κάθε μέρα χανουμε συνανθρώπους μας,να μας διαβεβαιώσει,ότι το κέντρο υγείας λειτουργεί με όλα όσα χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Μπάμπη,μόνο που κρίμα,αυτή την ανακοίνωση,θα έπρεπε να την κάνει,κάποιος από τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει και εμπορικός Σύλλογος!!!!
    Πού ήταν χαμένος τόσο καιρό;;;;Εδώ και τόσο καιρό τι ενέργειες έχει κάνει στην κεντρική διοίκηση (όλοι ανήκουν στην ΝΔ)ένα μεγάλο ΜΗΔΈΝ. Εάν υπάρχει ανάγκη για υλικό τι κάνει ο κ διοικητής και υποδιοικητής τού νοσοκομείου (που είναι και από τα μέρη μαας).Τίποτα .Καημένη ΝΔ με ποιους πορεβεσε.Αλλα το χειρότερο καλά να πάθεις λαέ που τούς ψυφιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Εμπορικός Σύλλογος υπάρχει και αν δεν το βλέπεις να πας σε οφθαλμίατρο. Εσύ δεν μας είπες τι θα κάνεις για να βοηθήσεις την δύσκολη αυτή στιγμή; Κριτική ως συνήθως;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365