Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Απαντήστε σε έρευνα φοιτητών με θέμα την κατανάλωση αλκοόλ σε Αριδαία και Γιαννιτσά

Απαντήστε στην έρευνα

Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στα πλαίσια εκπόνησης Πτυχιακής Εργασίας από τις φοιτήτριες Σαμψωνίδου Μάρθα και Τζαλιασβίλι Ναταλία, τελειόφοιτες του Προπτυχιακού προγράμματος του τμήματος Διοίκηση Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.


Η συλλογή, η επεξεργασία και η χρήση πρωσοπικών δεδομένων που θα καταχωρήσετε στο ερωτηματολόγιο είναι αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.


Στόχος της έρευνας είναι η διερεύνηση και η καταγραφή των προτιμήσεων, των απόψεων και της συμπεριφοράς των καταναλωτών για την κατανάλωση ποτών υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ σε καφέ - μπαρ στη περιοχή των Γιαννιτσών και της Αριδαίας.

Δείτε ΕΔΩ την έρευνα και απαντήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365