Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

«Καμπάνια του Δήμου Αλμωπίας για στήριξη της τοπικής αγοράς»

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αλμωπίας, σε μια έμπρακτη προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγοράς, ξεκινάει καμπάνια για την προώθηση της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών της περιοχής μας. 


Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα ΜΜΕ και στα social media καθώς και έντυπο υλικό που θα μοιραστεί τις επόμενες ημέρες στα καταστήματα, προτρέπουμε τους δημότες να επιλέξουν τα μαγαζιά του Δήμου μας για τις αγορές τους, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί στους επαγγελματίες του τόπου μας, τη δυνατότητα να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται. 


Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο, να δημιουργήσει συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας και να συμβάλλει σε μία σειρά καλών πρακτικών για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


3 σχόλια:

  1. καθαρίστε το Δασάκι,στολίστε το χώρο εκει και δώστε νέα ώθηση.
    Αλλάξτε τους κάδους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό να το πείτε πρώτα στους εκλεγμένοους και στους υπαλλήλους του Δήμου που πληρώνοντε από εμάς και δε στηρίζουν καθόλου την τοπική αγορά!! Τα δέματα από τις εταιρίες currier πάνε και έρχονται εκεί στο δημαρχείο... Η μία δείχνει στην άλλη από τη ψώνισε και από πιο ηλεκτρονικό κατάστημα το πήρε...
    Είναι ντροπή να γίνεται αυτό, την ώρα που εμείς οι επαγγελματίες της αλμωπιας περνάμε τόσο δύσκολες μέρες... Εμείς όμως πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας για να έχουν μισθό οι εκλεκτές και βολεμενες κυρίες του Δήμου...Αυτές αν μπορούσαν να αγοράσουν και τον καφέ που πίνουν κάθε μέρα από το ίντερνετ θα το έκαναν... Μόνο κ μόνο για να πουν ότι ψώνισαν από αλλού και να το παίξουν κάποιες... Πιο έξυπνες και πιο ψαγμένες...
    Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους... Υπάρχουν ευτυχώς και μικρές εξαιρέσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365