Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Πρόταση του Δ. Μπίνου για στήριξη των Δομών Υγείας

Δελτίο Τύπου

Σε μία σημαντική πρόταση προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος.


Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 έγινε αποδοχή έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 162.496,43 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19. Ο κ. Μπίνος πρότεινε να δαπανηθεί ένα μέρος αυτών των χρημάτων ως δωρεά προς τις δομές υγείας της περιοχής μας, το Νοσοκομείο Έδεσσας, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το ΕΚΑΒ Αλμωπίας.


Όπως είπε, αυτές οι δομές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και οφείλουμε όλοι να τις στηρίξουμε, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Πρόκειται για μια ουσιαστική πρόταση, καθώς από αυτές τις δομές εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας, στους οποίους οφείλουμε να διασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές στιγμές.


Μάλιστα, ο κ. Μπίνος διευκρίνισε ότι για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία και να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, ο Δήμος μπορεί να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό για αγορά υλικών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία αυτών των δομών, πάντα σε συνεργασία με τις διοικήσεις τους και να τους τα διαθέσει με τη μορφή δωρεάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365