Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Αύριο στην Πέλλα ο Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Η Βόρεια Ελλάδα θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς από κοροναϊό

Τα Νοσοκομεία και τις υγειονομικές δομές της Κεντρικής Μακεδονίας που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία θα επισκεφτεί αύριο Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις περιοχές με τους περισσότερους νεκρούς

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί συγκεκριμένα το Νοσοκομεία Βέροιας, Έδεσσας, και Γιαννιτσών καθώς και το Κέντρο Υγείας των Γιαννιτσών το οποίο θα μετατραπεί σε Εμβολιαστικό κέντρο. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.


Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σε Ημαθία και Πέλλα, καθώς και στο νομό Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σε νομούς τους οποίους αποδεκατίζει ο κοροναϊός καθώς εμφανίζουν μεγάλο ποσοστό θνητότητας ενώ αντίστοιχα και τις υγειονομικές τους δομές είναι γονατισμένες.


Η Βόρεια Ελλάδα θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς από κοροναϊό και συγκεκριμένα την θλιβερή πρωτιά κατέχει η Θεσσαλονίκη, ενώ ο νομός Πέλλας (Έδεσσα και Γιαννιτσά) βρίσκεται στην τρίτη θέση της μακάβριας λίστας, ενώ ο νομός Ημαθίας (Βέροια) είναι μέσα στην πρώτη εξάδα των περιοχών με τους περισσότερους νεκρούς από την πανδημία.


Ειδικότερα ο νομός Πέλλας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνητότητας με 148,9 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού ενώ και ο νομός Ημαθίας έχει ένα από τα μεγαλύτερα μαζί με τους νομούς Πιερίας, Κιλκίς κ.α.

1 σχόλιο:

  1. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΈΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365