Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Περιστατικό για γέλια και για κλάματα με αφορμή την μάσκα

Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα, ένα περιστατικό που φανερώνει πως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης

Ένα περιστατικό, καθρέφτης της διασποράς του ιού στην Αλμωπία, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε κατάστημα της Αριδαίας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του Aridaia365, πολίτες περίμεναν στην ουρά έξω από το κατάστημα για να εξυπηρετηθούν, όταν εμφανίστηκε κάποιος/α, χωρίς μάσκα και μπήκε στην αναμονή. Τότε όλοι οι υπόλοιποι(οι οποίοι φορούσαν) ζήτησαν με πολύ όμορφο τρόπο από τον/ην συγκεκριμένο/η πολίτη να φορέσει μάσκα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού στο συγκεκριμένο άτομο φαινόταν παράλογο να κάνει κάτι τέτοιο. Αφού είδαν πως δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη, οι υπόλοιποι πελάτες ζήτησαν τουλάχιστον να κρατήσει αποστάσεις. Ούτε αυτό έγινε, πάρα τις συστάσεις που έγιναν. Μάλιστα κάποιοι πολίτες αναγκάστηκαν να φύγουν και να πάνε αργότερα ξανά στην σειρά.


Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα, ένα περιστατικό που φανερώνει πως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, ένα περιστατικό που δείχνει έναν από τους λόγους της διασποράς του ιού στην περιοχή μας.

14 σχόλια:

  1. Εμείς οι βλάχοι ότι λάχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί οι αμόρφωτοι δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα. Αυτός/η είναι για σκότωμα (για να μην πω κάτι χειρότερο). Ναι υπάρχει και χειρότερο και το ξέρουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα υπάρχουν πολλά άτομα που δεν τηρούν τα μέτρα όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλοι αυτοί που περιμεναν στην ουρά ήταν τόσο ευγενικοί όσο λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μαγαζι; Ποιο είναι: Τον δέχτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όλοι οι υπόλοιποι τι κάναν; Τίποτα! Ας καλουσαν την αστυνομία, να πληρωνε το 300αρι να έστρωνε ο τύπος!! Οπότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όπως είπε και κάποιος παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αστυνομία πού ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιρνεις το 100 και βλεπεις για ποτε του φευγει η ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ στο δευτερολεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν ήταν γυμνός αλλά φορούσε μάσκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η μαλακία ηταν εργόχειρο θα είχες κανει την προίκα σου.

      Διαγραφή
  12. Οκ δεν είναι σωστό αλλά εφόσον φορούσαν όλοι οι υπόλοιποι δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα ο εν τω κύριος νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και στην τράπεζα έχει συμβεί κάτι ανάλογο όπου ένας ηλικιωμένος (ο οποίος κινδυνεύει περισσότερο από εμας) καπνιζε το τσιγαρο του στην αναμονη για να μπει μεσα χωρίς καν να κρατάει απόσταση και να έχει μασκα.. είναι κρίμα γιατί χάρη σε αυτούς κινδυνεύουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365