Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Άγιος Βασίλης μοίραζε πορτοκάλια επάνω σε καρότσα - Πανικός στην πόλη(ΦΩΤΟ)

Δείτε την φώτο

Ένα πολύ όμορφο περιστατικό,  στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, διαδραματίστηκε στο κεντρικό πεζόδρομο Αριδαίας και σε όλη την πόλη.


Συγκεκριμένα ένας Άγιος Βασίλης επάνω σε εν κινήσει καρότσα αγροτικού, μοίραζε πορτοκάλια στους πολίτες, τραβώντας πολλά βλέμματα πάνω του.


Ένα πολύ όμορφο περιστατικό,  με αρκετή δόση χιούμορ, που θυμίζει Χριστούγεννα.


Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Αριδαία επικρατεί ένας πανικός, με δρόμους και παζάρι να είναι γεμάτα κόσμο, ενώ κίνηση υπάρχει στα καταστήματα, για αγορές με την μέθοδο του click away.


Δείτε την φώτο:



9 σχόλια:

  1. φαίνεται έχουμε κόσμο που δεν φοβάται τον θάνατο.Έχουμε κόσμο που μάλλον σκέφτεται περίεργα αν ισχύει αυτό που λέτε.Και στο τέλος τέλος νοιώθουμε και λίγο κορόιδα εμείς που μένουμε σπίτι συνεχώς, παραγγέλνοντας τα πάντα απ το σπίτι...Που απολυμαίνουμε πόμολα ,ασανσερ ,επιφάνειες κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. τη κοψε κατι ρε τσουρεκι. της μπιμπ γινοταν σημερα στην Αριδαια

      Διαγραφή
    2. πανε στα market να δεισ μετρα που υπαρχουν

      Διαγραφή
  3. Πολυ καλα εκανε οσο γι αυτους που παραγγελνουν τα παντα στο σπιτι τους ειναι τεμεπελιδες ας βγουν να παρουν και λιγο αερα μπας και ξυπνησουν αποστασεις ναι αλλα οχι φυλακη στο απιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο να βάζεις τίτλους σε ανθρώπους που ίσως έχουν κάποιον ηλικιωμένο και φοβούντε μην τον θάψουν είσαι πρώτος, στο να βάλεις και κανένα τόνο ούτε κουβέντα! Καλά Χριστούγεννα..

      Διαγραφή
    2. ε πεσμου οτι δεν βγαινεις για να μην χασεεις την συνταξη τωρα μαλιστα εχεις αποκτησει και τιτλο με την αξια σου τεμπλχανιο χα χα χα

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Αριδαίας και τον Άγιο Βασίλη για όλο αυτό τα παιδιά κοιτούσαν από τα μπαλκόνια με ενθουσιασμό...όσο για αυτό που λέτε παραπάνω ότι έβαλαν σε κίνδυνο κόσμο,εγώ βλέπω μόνος του να είναι ο άγιος Βασίλης στην καρότσα του αγροτικού όπως κ μόνος ήταν κ ο πρόεδρος μέσα στο αμάξι γιατί τους είδαμε από το μπαλκόνι.δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.γινεται λόγο θετική άνθρωποι.για όλους είναι δύσκολη αυτή η περίοδος και χρειαζόταν κάτι να μας θυμίσει πως είναι Χριστούγεννα.ολοι έχουμε μια οικογένεια που μας περιμένει στο σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να μην έχουμε αύξηση κρουσμάτων μετά τις γιορτές,όσο για το τι γίνεται ο καθένας κάνει ότι νομίζει αυτός σωστό το θέμα είναι να μην γίνονται σε βάρος κάποιου άλλου οι πράξεις οποιουδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365