Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στο ορφανοτροφείο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης εκκλησιάστηκε σήμερα με ευλάβεια στην ενορία του, τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών τηρώντας τα αναγκαία αυστηρά μέτρα. 


Στη συνέχεια επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών ''Παναγία η Οδηγήτρια'', το οποίο λειτουργεί υπό τη σκέπη της Μητρόπολης, όπου συζήτησε με τους Εφημέριους και ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά, τα οποία δεν μπορούσε να δει λόγω των περιοριστικών μέτρων.


Συναντήθηκε επίσης και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος λειτουργούσε στην Ιστορική Μητρόπολη Γιαννιτσών, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και του έδωσε την ευλογία του.


Το μήνυμα του Βουλευτή για τη σημερινή μέρα ήταν:

«Χριστός ετέχθη!

Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, της ελπίδας που επιστρέφει σε έναν δοκιμαζόμενο κόσμο, ανακουφίζει τις ψυχές όλων μας, αυτή τη δύσκολη χρονιά, και ειδικότερα όσων βιώνουν προσωπικό πένθος.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα!»






1 σχόλιο:

  1. Να βγάζετε και δελτίο τύπου τι ώρα πηγε για ύπνο, τι έφαγε, τι ώρα και τι καφέ ήπιε και γενικά τι κάνει κάθε στιγμή. Έχουμε αγωνία μεγάλη για το τι κάνει στην προσωπική τουζωή. Ένα μήνυμα για χρόνια πολλά ήταν αρκετό όλα τα αλλά είναι περιττά και ανούσια. Μην γράφετε μόνο για γράφετε. Βγάλτε δελτίο τύπου για κάτι σοβαρό ( υγεία, ασφάλεια,παιδεία). Αλλά μάλλον αυτά τα έχετε λύσει η είστε ανίκανοι να προσπαθήσετε να τα λύσετε. ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365