Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Αλμωπία: Αφιέρωμα στην μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του Νίκου Παπαδόπουλου

Αφιέρωμα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος του Χρήστου γεννήθηκε στην Αριδαία στις 6/9/1976 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αριδαίας. Από εκεί μεταπήδησε στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1996, με 58 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική πετυχαίνοντας 5 γκολ. 


Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πανηλειακού την περίοδο ‘96-’97, κατά την οποία αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική. Στην ομάδα του Πύργου αγωνίστηκε έξι χρόνια, έχοντας 80 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική, σημειώνοντας και 2 γκολ. Διάλλειμα στην εξάχρονη πορεία του με τον Πανηλειακό αποτέλεσε η συνεργασία του με την ομάδα της Νάουσας στη Β’ Εθνική το 1999, ως δανεικός με 23 συμμετοχές.


Το 2003 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έχοντας μια πολύ καλή παρουσία βοήθησε τα μέγιστα, ως αρχηγός της ομάδας, στην άνοδο της Καλαμαριάς στην Α’ Εθνική. Τη φανέλα του Απόλλωνα φόρεσε ως το 2009, μετρώντας 131 συμμετοχές και 2 γκολ.


Από το 2009 εώς τον Μάιο του 2011 αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στη Β’ Εθνική έχοντας 45 συμμετοχές.


Τον Ιούλιο του 2011 ο Αλμωπός ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους της Αλμωπίας βοηθώντας τον Αλμωπό να επιστρέψει μετα απο πολλά χρόνια στην Γ' Εθνική το 2016. 


Πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη της Αριδαίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος του Χρήστου γεννήθηκε στην Αριδαία στις 6/9/1976 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό...

Δημοσιεύτηκε από Football Factory Inc. στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020


Πηγή: Facebook/ Football Factory Inc.

2 σχόλια:

  1. Αγόρι μου ,ψυχούλα μου ,κουμπαράκι μου.
    Να σε έχει ο Θεός γερό και να απολαμβάνεις τον χρηστακο κ την οικογένεια σου.
    "Μπίλιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΥΠΕΔΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365