Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας για επίσκεψη Μητσοτάκη: Ήλθον είδον και απήλθον

Δελτίο Τύπου

Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δυο δημόσια Νοσοκομεία του Ν. Πέλλας . Με την έντονη παρουσία των δυνάμεων της προσωπικής του φρουράς σε συνδυασμό με την επίβλεψη της αστυνομίας ο πρωθυπουργός συνάντησε  ελάχιστους υγειονομικούς ολοκληρώνοντας  τον «περίπατο» του.    


Ο Ν. Πέλλας παραμένει υγειονομικά ανοχύρωτος έχοντας τα πρωτεία  σε θανάτους,  πανελλαδικά,  σε σχέση με τον πληθυσμό του . Μέσα σε αυτούς υπήρξαν και υγειονομικοί που προσβλήθηκαν από τον ιό στους χώρους εργασίας τους. 


Ο λαός της Πέλλας πλήρωσε βαρύτατο τίμημα από την εγκληματική ανικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να διαχειριστούν την πανδημία του κορωνοιού.


Τόσους μήνες δεν ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας από άποψη.  


Γι αυτό δεν έχουν γίνει οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία. 


Γι’ αυτό και προσέφυγαν στην είσοδο ιδιωτών γιατρών στις δημόσιες δομές υγείας με προνομιακούς όρους. 


Είναι συνειδητή τους επιλογή. 


Γιατί να ενισχύσουν άλλωστε το ΕΣΥ με υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, αφού ο σχεδιασμός τους για αύριο είναι να το ιδιωτικοποιήσουν;


Η θέση της Νέας Δημοκρατίας πάντοτε ήταν η υποβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας και η υποβοήθηση της ιδιωτικής διείσδυσης σε αυτό. Αυτό είναι πάγιο ιδεολογικό χαρακτηριστικό της σε πολλαπλές εκδοχές, το οποίο ποτέ δεν έκρυψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365