Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Γιαννιτσά: Καρέ – καρέ η «αρπαγή» του θετικού στον κορονοϊό Ρομά από συγενείς του

Οι απίστευτες αυτές σκηνές διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών από Ρομά

Εισέβαλλαν στο νοσοκομείο, χτύπησαν υπάλληλο και μπούκαραν στην μονάδα κορονοϊού, αγνοώντας υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης της πανδημίας. 


Οι απίστευτες αυτές σκηνές διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών από Ρομά οι οποίοι «άρπαξαν» ασθενή που νοσεί από την πανδημία και… έγιναν καπνός.


Καρέ – καρέ τις στιγμές πανικού που δημιουργήθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης της Πέλλας περιγράφει στο newsit.gr, o πρόεδρος των εργαζομένων Σίμος Φωστηρόπουλος. «Η ώρα ήταν γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι όταν 10 με 15 άτομα μπήκαν στο νοσοκομείο και αναζητούσαν έναν ασθενή. Το νοσηλευτικό προσωπικό τους είπε ότι μπορεί να βρίσκεται στο τμήμα πιθανών κρουσμάτων. Κατευθύνθηκαν προς τα εκεί με άγριες διαθέσεις», τονίζει.


Οι απίστευτες σκηνές στο νοσοκομείο στα Γιαννιτσά

Ωστόσο το άτομο που έψαχναν οι Ρομά που δεν φορούσαν μάσκες, είχε διαγνωσθεί θετικό στον ιό και είχε μεταφερθεί στην μονάδα Covid. «Μόλις το πληροφορήθηκαν ζήτησαν να μάθουν πού βρίσκεται το συγκεκριμένο τμήμα. Οι νοσηλευτές τους είπαν. Στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην μονάδα με τα περιστατικά του κορονοιού έσπρωξαν βίαια ένα συνάδελφο ο οποίος τραυματίστηκε» λέει ο Σίμος Φωστηρόπουλος.


Και συνεχίζοντας της περιγραφή του προσθέτει: «Ανέβηκαν στον τρίτο όροφο που βρίσκεται η μονάδα covid και αφού εντόπισαν τον γνωστό τους τον έβγαλαν έξω. Μέσα υπήρχαν κι άλλοι ασθενείς από τον ιό. Δεν φοβήθηκαν αν θα κολλήσουν τον ιό. Πλέον υπάρχει κίνδυνος για μεγάλη διασπορά».


Το άτομο που απήχθη είναι άνδρας ηλικίας 50- 60 ετών, ενώ έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να προλάβει να βγάλει από το χέρι του το νοσοκομειακό όρο. Μάλιστα κατά την αποχώρηση τους συνεπλάκησαν και με έναν αστυνομικό.


Οι αστυνομικές αρχές της Πέλλας μετά το περιστατικό κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, συγγενείς του νοσούντος Ρομά, για διατάραξη της λειτουργίας του νοσοκομείου και παραβίαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού. Ο ασθενής που έφυγε διά της βίας από το νοσοκομείο δεν είχε εντοπιστεί μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα άτομα και αναζητούνται.

4 σχόλια:

  1. υπάρχει ποινή που φοβούνται? Υπάρχει κάτι που μας προστατεύει απ αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ειναι οι Ρομά ρε φιλε να σε προστατευσει καποιος...Ήμαρτον πια!!

      Διαγραφή
  2. Και τι ειναι οι Ρομα ρε φιλε να σε προστατευσει καποιος... Ημαρτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθε μερα υπαρχει και μια οικογενεια που κλαιει εξαιτιας τους.καθε μερα ζουν εις βαρος των νομοταγων πολιτων.καθε μερα κλεβουν αυτοκινητα μηχανακια σπιτια γεωργικα εργαλεια.καθε μερα καταστρεφουν μετασχηματιστες της δεη χιλιαδων ευρω τα οποια εχουν πληρωσει ξανα και ξανα ελληνες πολιτες για να παρουν το χαλκο αξιας μερικων δεκαδων ευρω.
      καθε μερα πουλανε ναρκωτικα στα παιδια μας και κατεχουν καθε ειδους παρανομια.
      δεν τολμας να μπεις στα γκετο τους.
      δεν τολμας να τους εμπιστευτεις..ουτε καν να τους γυρισεις πλατη.
      κι εσυ αναρωτιεσαι ακομα για ποιο λογο.......??
      μαλλον εισαι γυφτος η γυφτισα.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365