Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Έκλεισε και πάλι ο πεζόδρομος

Θυμίζουμε πως ο πεζόδρομος από την αρχή του δεύτερου lockdown ήταν ανοιχτός για τα οχήματα

Αλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ του πεζοδρόμου Αριδαίας είχαμε σήμερα.


Θυμίζουμε πως ο πεζόδρομος από την αρχή του δεύτερου lockdown ήταν ανοιχτός για τα οχήματα, όχι όμως με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, αλλά επειδή "κάποιος" τον ανοιξε και παρέμενε ανοιχτός όλες αυτές τις μέρες.



Κατι το οποίο άλλαξε και πάλι σήμερα, αφού από νωρίς το πρωι ο πεζόδρομος έχει κλείσει.


Θυμίζουμε πως ο Σάκης Χατζηδημητρίου στην οικονομική επιτροπή της προηγούμενης βδομάδας είχε ζητήσει να ανοίξει ο πεζόδρομος. Ενώ στο να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο θέμα συμφώνησε και ο Δημήτρης Μπίνος.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ανέφερε πως ο πεζόδρομος δεν έχει ανοίξει με καμία απόφαση και αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι παράνομο. Ενώ ο Δημήτρης Βέσκος είχε τονίσει πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για άνοιγμα του πεζοδρόμου και ισχύει η απόφαση του Δ.Σ.


*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

6 σχόλια:

  1. ανοιχτός ο πεζόδρομος εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα και την κίνηση.Κλειστός ο πεζόδρομος ,μας υποχρεώνει να κάνουμε περιττά γύρω γύρω .Συγκοινωνιακά πρέπει να είναι ανοιχτός.
    Αλλά και εφ όσον τα καφέ εστίαση ειναι κλειστά άλλος ένας λόγος να είναι ανοιχτά.
    Αν τώρα ο Δήμαρχος το βλέπει πεισματικά εννοείται..ότι πρέπει να ανοίξει εφόσον συνομιλεί και συγκοινωνιολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά αυτό που γίνεται με τον πεζόδρομο είναι τραγικό. Η Αριδαία έχει τεράστιο θέμα με τα κρούσματα, με θανάτους, με την οικονομία να καταρρέει και οι υποτίθεται αυτοί που θέλουν το καλό της πόλης ασχολούνται με τον πεζόδρομο. Όχι να ανοίξει για να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αλλά να σταματήσει η άσκοπη κυκλοφορία των αυτοκινήτων πρέπει. Έλεος... Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ .. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ .... ΠΟΣΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον από τους δυο πεζόδρομους;; Τις Κύπρου η τις Χρ. Σμύρνης;;; Κατακαημένε Μπατση άντε εσυ δε ξέρεις το έχουμε καταλάβει αυτοί που είναι δίπλα σου γιατί σε χαντακώνουν έτσι κάτσε αναρωτήσου επιτέλους αρχίσαμε να σε λυπόμαστε πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΡΕΦΑΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365