Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Πέλλα: “Λουκέτο” και πρόστιμο σε internet cafe που “έσπασε” τα μέτρα περί covid - Πρόστιμα στους θαμώνες

Στους τέσσερις θαμώνες επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα

Βαριά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε δύο καταστήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία λειτουργούσαν παραβιάζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.


Συγκεκριμένα, internet cafe στην Πέλλα στο οποίο εντοπίστηκαν τέσσερις θαμώνες, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο για 15 ημέρες. Στους τέσσερις θαμώνες επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα.


Παράλληλα, καφενείο στην Ημαθία το οποίο άνοιξε παρά το γεγονός πως θα έπρεπε να παραμένει κλειστό μετά από σχετική απόφαση του κράτους, τιμωρήθηκε με “καμπάνα” 3.000.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365