Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Μητσοτάκης από Έδεσσα: Το εμβόλιο είναι πλέον στη «φαρέτρα» μας στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού

Η Κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας

«Το εμβόλιο είναι πλέον στη φαρέτρα μας στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Έδεσσα. 


Η Κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας  και υπογράμμισε  μεταξύ άλλων: «Να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Διότι, εάν δεν πετύχουμε, εάν δεν φτάσουμε σε σημείο εμβολιασμού σε ποσοστό άνω του 50%, πάντα θα ζούμε μέσα στον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πανδημίας».


«Απαιτείται προσοχή από όλους, ειδικά μέσα στις γιορτές, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέας έξαρσης της πανδημίας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε υγειονομικούς, κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Έδεσσας.


Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν όλοι - θα έχουν άλλωστε πρώτοι αυτή τη δυνατότητα σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό στο τέλος του μήνα - και να δώσουν το παράδειγμα, ώστε να πειστούν και όσοι προβληματίζονται, ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύουν και την υγεία τους και τη δημόσια υγεία.


«Ήρθα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια την οποία καταβάλετε, κάναμε κι εμείς ότι μπορούσαμε για να ενισχύσουμε το νοσοκομείο και φυσικά θα κάνουμε κι άλλα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:


«Νομίζω, ότι αφήσαμε πίσω μας τα πιο δύσκολα του δεύτερου κύματος, αλλά τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσέχουμε όλοι, ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών για να μην έχουμε νέα έξαρση. Και βέβαια έχουμε τώρα και στη φαρέτρα μας το εμβόλιο που θα αρχίσει να δίνεται στους υγειονομικούς από το τέλος του μήνα και θέλουμε όλες και όλοι να δώσετε το καλό παράδειγμα. Διότι εσείς είστε στην πρώτη γραμμή και έχετε ένα λόγο παραπάνω να εμβολιαστείτε με προθυμία, για να μπορείτε να πείσετε κι αυτούς οι οποίοι μπορεί να είναι ακόμη προβληματισμένοι, ή κάνουν δεύτερες σκέψεις, ότι πρέπει να το κάνουν για τη δική τους προστασία όλων των υπολοίπων».

 

Ο πρωθυπουργός είχε ένα σύντομο διάλογο στο προαύλιο του νοσοκομείου με υγειονομικούς που τον υποδέχθηκαν στην είσοδο. Μια υγειονομικός είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι και η ίδια και όλο το προσωπικό θα εμβολιαστούν και για να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά και για να ανακτήσουν τους βαθμούς ελευθερίας. Όπως ανέφερε, «τους όποιους απολάμβαναν όλοι οι πολίτες πριν τον κορονοϊό και οι οποίοι περιορίστηκαν λόγω πανδημίας» και κ. Μητσοτάκης σχολίασε:


«Να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Διότι, εάν δεν πετύχουμε, εάν δεν φτάσουμε σε σημείο εμβολιασμού σε ποσοστό άνω του 50%, πάντα θα ζούμε μέσα στον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πανδημίας».


Ο πρωθυπουργός, συναντήθηκε μέσα στο νοσοκομείο με γιατρούς, εντατικολόγους και νοσηλευτές και ενημερώθηκε για την κατάσταση και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους, ευχόμενος χρόνια πολλά και δίνοντας ευχές για τις γιορτές. «Το 2021 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2020» είπε ο πρωθυπουργός. Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε για το νοσοκομείο της Βέροιας.


 Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί σήμερα την επίσκεψη σε νοσοκομεία και δομές της Κεντρικής Μακεδονίας η οποία είχε αναβληθεί. 

1 σχόλιο:

  1. τι έκανε; ήρθε να μετρήσει τους νεκρούς που βγήκαν από τα νοσοκομεία της Πέλλας; Ντροπή, μόνο φιέστες και ουσία μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365