Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Έδεσσα: Δείτε πόσα απο τα σημερινά rapid test βγήκαν θετικά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα τεστ κορωνοϊού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ). Σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποίησαν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε πολλές περιοχές της χώρας μας.


Συνολικά, διενεργήθηκαν 790 rapid test από τα οποία εντοπίστηκαν συνολικά 22 κρούσματα (2,78%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 14 άνδρες και οκτώ γυναίκες.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

-    ΠΕ Καρδίτσας - Περιφερειακός Καρδιτσομαγούλας: Πραγματοποιήθηκαν 178 rapid test και προέκυψαν 7 θετικά (3,93%). Αφορούν σε τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 61 έτη.


-    ΠΕ Καστοριάς - Λ. Κύκνων 32: Πραγματοποιήθηκαν 60 rapid test και προέκυψαν 3 θετικά (5%). Αφορούν σε τρεις άνδρες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.


-    ΠΕ Λέσβου – Καλλονή: Πραγματοποιήθηκαν 113 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.


-    ΠΕ Πέλλας - Έδεσσα, Ξενοδοχείο Ξένια: Πραγματοποιήθηκαν 272 rapid test και προέκυψαν 11 θετικά (4,04%). Αφορούν σε επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη.


-    ΠΕ Ρόδου - Φερενίκης 3, Ιαλυσσός: Πραγματοποιήθηκαν 85 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.


-    ΠΕ Τρικάλων - Φαρκαδόνα Τρικάλων: Πραγματοποιήθηκαν 82 rapid test από τα οποία προέκυψε ένα θετικό (1,22%). Αφορά σε γυναίκα 55 ετών.

1 σχόλιο:

  1. έμεινε 1 μήνας που πρέπει να αντέξουμε...Όχι βόλτα στην Αριδαία για πλάκα...στο χωριό και στο βουνο..Η στην αυλή μας...Οχι εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365