Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Σκύδρα: Άλλη μία κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος - 10 συλλήψεις

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Άλλη μία κινηματογραφική καταδίωξη στην περιοχή της Σκύδρας, η δεύτερη σε διάστημα δύο ημερών. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (15 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 10 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 


Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν αρχικά να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Ακολουθούμενοι από τους αστυνομικούς, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, στο οποίο εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τους 10 αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό την μη νόμιμη έξοδό τους από την χώρα. 


Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.


1 σχόλιο:

  1. Η μοναδική χώρα στο πλανήτη είναι η Ελλάδα που δεν αφήνει τους λαθρομετανάστες να φύγουν ... ήμαστε άξιοι τις μoiρας μας δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365