Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Εξαπλάτανος Αλμωπίας: Άγνωστος πέταξε τα σκουπίδια του πλησίον του χωριού (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Δυστυχώς για άλλη μια φορά κάποιος συμπολίτης μας, ο οποίος έχει την εντύπωση ότι η φύση του ανήκει, αποφάσισε να πετάξει όπως θα δείτε στις φωτό, τα σκουπίδια του σε χώρο πλησίον του Εξαπλατάνου.


Στο συγκεκριμένο σημείο και παλαιότερα κάποιος άγνωστος πέταξε σκουπίδια και μπάζα και μετά από ενέργειες της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου ο χώρος καθαρίστηκε άμεσα.


Άλλο ένα περιστατικό απαράδεκτης συμπεριφοράς και έλλειψης παιδείας. 


Δείτε τις φωτό αναγνώστη:





5 σχόλια:

  1. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιου είδους άγνωστοι σε όλη την Αλμωπία.
    Μόνη λύση μεγάλα πρόστιμα χωρίς να υπάρχει περίπτωση διαγραφής τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:03μμ Εσύ μια χαρά τα λες αλλά ποιός θα το εφαρμόσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε Κυριάκο Τραϊανου τοποθετήστε απαγορευτικες πινακίδες στα σημεία απόρριψης σκουπιδιών και μπαζων. Αν εντοπιστούν οι παραβάτες να εφαρμόζεται ο ψηφισμενος κανονισμός καθαριότητας του δημου. ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟ σε κάθε παραβάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πηγαίνετε στο ποταμι της ιδας να ρίξετε μια ματιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365