Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αριδαία ΦΩΤΟ: Με πολύ κόσμο, αποστάσεις και μάσκες η λαϊκή αγορά

Δείτε τις φωτό

Με αυξημένα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά της Αριδαίας.


Σήμερα λειτούργησε η κεντρική καθώς και η παράλληλη ως προς τη λαϊκή της Αριδαίας αγορά.


Ο κόσμος είναι αρκετός, οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων τηρούνται, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία πολιτών και πωλητών φοράνε μάσκα και τηρούν τα μέτρα.


Η Πέλλας θεωρείται Covid free και πρέπει πλέον σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ανοίξει να τηρούνται κατά γράμμα τα μέτρα, για να μην υπάρξει αναζωπύρωση. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία για την τήρηση των μέτρων είναι εξαιρετικά.


Δείτε τις φωτό:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365