Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Ευχαριστήριο

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Γεωπόνο κ. Βαϊβακανίδη Δημήτριο, για την ευγενική προσφορά του σε χώμα καλλιέργειας, φυτά, σπόρους και βολβούς,  για την κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου Γεωπονίας-Κηπουρικής του σχολείου μας.


Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, χαρές και  ευόδωση των προσωπικών και επαγγελματικών του στόχων.


Ο Δ/ντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Βασδάρης Αναστάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365