Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Απορίες της Μελίτας Χισκάκη σχετικά με τη μελέτη των κερκίδων του γηπέδου της Σωσανδρας

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Χισκάκη

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Χισκάκη:


Σχετικά με τη μελέτη των κερκίδων του γηπέδου της Σωσανδρας, έχω κι εγώ τις απορίες μου. 


Για ποια μελέτη πρόκειται; 

Για αυτήν που ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κουνώντας το δάκτυλο μεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δήλωσε ότι την έκανε πληρωμένος ειδικός συνεργάτης του με ΦΕΚ;

Και τι ισχύει τελικά; Την πλήρωσε ο συλλογος όπως λέει εκπρόσωπός του ή ασχολήθηκε η τεχνική υπηρεσία;

7 σχόλια:

  1. Πεταχτηκε ο μαιντανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω και εγώ μια απορία. Εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, για γράψε μας σε ένα σχόλιο τη γνώμη σου για την εως τώρα συνεργασία σου με την τεχνική υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μαιντανός πόσα χρήματα παιρνει και κάθε τόσο στρέφεται κατά των πολιτών : τώρα και σε ομάδα :: το σύμφωνο (αμισθή) συμεργασίας ισχύει :::: Αν ναι, ας ασχοληθεί με την κατασκευή της κερκίδας , ως η πλέον ειδική στην Αλμωπία και όχι μόνο (στο σήμπαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά αν είναι του Μπινου...... Δεν πειράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τις απαντήσεις που έδωσε ο Μπάτσης, αυτή τις έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να κινηθούν νομικά και να μην φοβούνται όπως και το χωριό της σωσανδρας..σας μισεί όλη η ΑΛΜΩΠΙΑ και εσείς νομίζετε ότι όλοι αυτοί είναι του μπινου, αΝ όλοι αυτοί είναι του Μπινου. οι δικοι σας που σας ψήφισαν που είναι όπου σταθεί ο υποτιθέμενος δήμαρχος μέσα στην Αριδαία τον χλευαζουν και τον αγριοκοιτανε..μολις ξανά βγει ο μπινος θα βγούνε τα απλήτα στην φορά και τότε θα πάρουν το δρόμο του εισαγγελέα τα πράγματα..οσο για εσένα χισκακη είσαι ενήμερη ότι πολλά χωριά της αλμωπιας έχουν χαλασμένες πομονες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπίνος ούτε κοινοταρχης δεν θα μπορεί νά βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365