Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Από βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ το πρόβλημα με τον φωτισμό της Αριδαίας

Για το πρόβλημα ευθύνεται μία βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για το πρόβλημα που υπάρχει σε γειτονιές της Αριδαίας, με τον γενικό φωτισμό, ο οποίος σε πολλές περιοχές δεν λειτουργεί.


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη, μας ενημέρωσε πως για το πρόβλημα ευθύνεται μία βλάβη για την οποία είναι υπεύθυνη η ΔΕΔΔΗΕ. 


Φορείς του Δήμου επικοινώνησαν με την ΔΕΔΔΕΗ, η οποία δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

2 σχόλια:

  1. όταν έχεις Δήμο με δύναμη ντάνγκ! Προσοχή βαράει η ΔΕΗ....50 ωρες μετά θα στο λύσει το πρόβλημα...Μιλάμε για πυγμή...όχι αστεία...
    Υγ.Ποιές ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος Αλμωπίας και ΈΔεσσας για την άρτια στελέχωση των τεχνικών κλπ υπηρεσιών ΔΕΗ ώστε να ανταποκρίνονται σε τόσες βλάβες?
    Υποθέτω και ο τελευταίος Δημότης το έχει αναρωτηθεί αυτό.Οι Δήμοι τι απαντούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάτση κοιμάσαι όρθιος πάρε θέση!!! Υπάρχουν άνθρωποι που βασίζεται η ζωή τους στον ηλεκτρισμό!! Δεν θα πάμε 50 χρόνια πίσω. Ξύπνα γιατί πραγματικά θα σε πάρουν με τις πέτρες. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365