Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Ακρίτας Σωσάνδρας απάντα στα κατάπτυστα ψεύδη και το πολιτικό θράσος Μπάτση - Πολλά τα ερωτήματα για τον ρόλο της Τεχνικής Υπηρεσίας

Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου

Το Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας απαντάει στην πρωτοφανή και γεμάτη ψεύδη και πολιτικό θράσος όπως ισχυρίζεται δήλωση του Χρήστου Μπάτση, την οποία αποδομεί, θέτοντας πολλά ερωτήματα για τον ρόλο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, μίας υπηρεσίας που θα πρέπει επιτέλους να δώσει πολλές απαντήσεις σε πολλά φλέγοντα θέματα, για τα οποία θα επανέλθουμε σαν Aridaia365.


Δείτε ΕΔΩ την αρχική ανακοίνωση του συλλόγου και ΕΔΩ την απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας.


Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου:


Κύριε Δήμαρχε.

Αποδομώντας  την πρωτοφανή απάντηση σας στην επιστολή του συλλόγου μας δηλώνουμε τα εξής:

1) Δεν κατανοούμε τι εννοείτε όταν λέτε οτι  δεν είχε εκπονηθεί ολοκληρωμένη μελέτη κατά το αίτημα της χρηματοδότησης. Η κατάληξη του αιτήματος ήταν θετική και το κονδύλιο εγκρίθηκε.

2) Η μόνη ενέργεια στην οποία προέβει ο δήμος μέσω της τεχνικής υπηρεσίας κατά την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ήταν να μας παροτρύνει σε όλους τους τόνους να παρατήσουμε το έργο διότι δεν δύναται να υπάρξει λύση. Κατά την εκδίκαση της παραχώρησης από την αρμόδια υπηρεσία της Δ.Α.Ο.Κ. παρόν ήταν μόνον ο πρόεδρος του συλλόγου μας με έγγραφο εξουσιοδότησης από αρμόδιο αντιδήμαρχο και η παραχώρηση της ιδιοκτησίας έχει πρωτοκολληθεί ως εισερχόμενο έγγραφο στον δήμο με αίτημα που φέρει τα στοιχεία του εκπροσώπου μας.

3) Εάν το κονδύλιο είναι 80.000 € γιατί η τεχνική υπηρεσία συνέταξε μελέτη ύψους 230.000 € ;  Η απάντηση είναι απλή. Ουδέποτε η τεχνική υπηρεσία ασχολήθηκε με το έργο. Η μελέτη έχει συνταχθεί από ιδιώτη μηχανικό συνεργάτη του συλλόγου μας κατά τέτοιον τρόπο ώστε ακόμα και με τις αναμενόμενες μειώσεις κατά την δημοπράτηση του έργου να τηρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας.

4) Η μόνη ενημέρωση που είχαμε για το έργο κατά τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις μας στον δήμο ήταν μόνο για να μας γνωστοποιηθεί ένα καινούριο πρόβλημα που εφεύρισκε η τεχνική υπηρεσία για κάθε λύση που προσκομίζαμε. Παρ’ όλα αυτά αναμένουμε σύντομα όπως δηλώνετε την έκδοση άδειας δόμησης.


Η απάντηση σας δεν καλύπτει εντέχνως όμως τα υπόλοιπα ερωτήματα της επιστολής μας και τα οποία σας υπενθυμίζουμε.


1) Ο εμπαιγμός, η λοιδορία και ο δεσποτικός δημοσιοϋπαλληλικός αυταρχισμός με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας από διοικητικό στέλεχος της τεχνικής υπηρεσίας , γεγονός  για το οποίο είσαστε ήδη ενήμερος αποτελεί  πάγιο και αποδεκτό από εσάς κώδικα συμπεριφοράς της δημοτικής σας αρχής απέναντι στους πολίτες – δημότες;

2) Ποιός είναι αρμόδιος ή σε ποιόν έχει ανατεθεί η διεκπεραίωση του έργου; Σας παρακαλούμε η απάντησή σας να είναι ονομαστική δεδομένου ότι λόγω της επικείμενης απώλειας του κονδυλίου θα ακολουθήσει δια της νομικής οδού η αναζήτηση των ανάλογων αστικών ευθυνών.  


Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι σκοπός μας δεν είναι η στείρα πολιτική αντιπαράθεση αλλά η πρόοδος του τόπου μας, αθλητική πολιτιστική και κοινωνική.

Παρ’ όλα αυτά το να ισχυρίζεστε ότι αδιαφορούμε για την ασφάλεια και πως σας ασκούμε έξωθεν πιέσεις για να παραβείτε την νομιμότητα αποτελεί πρωτοφανή δήλωση πολιτικού θράσους, απόγνωσης και ρεβανσισμού. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι εμείς οι ίδιοι θα βρισκόμαστε καθημερινά στο γήπεδο και όχι μόνο σε χορούς (κυρίως κατά την προεκλογική περίοδο).

Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην τεχνική υπηρεσία σας αποτελεί για μας και ένδειξη της ρίζας του προβλήματος. 

Δικαιολογούμε τα κατάπτυστα ψεύδη της δήλωσής σας μόνο ως ελλιπή ενημέρωση σας επί του θέματος.

Δηλώνουμε την πρόθεση προσφυγής μας σε ένδικα μέσα σε περίπτωση που θα υπονοηθούν ανάλογες κατηγορίες σε βάρος μας στο μέλλον.

Ελπίζουμε στην πρόοδο.


Με σεβασμό στους πολίτες όλης της Αλμωπίας.


Το  Δ.Σ. του Ακρίτα Σωσάνδρας

18 σχόλια:

 1. Μπάτση σε γλεντάνε και εχουν και δίκαιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σκληροί κ@ργιόληδεs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπάτση σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες το παρεάκι απ την Σωσάνδρα μόλις σε ξεφτίλησε δίχως αυριο. Αυτός που σου έγραψε την ανακοίνωση γιατί σε άφησε να εκτεθείς τόσο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι για να θίγουν τα κακώς κείμενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Επιτέλους κάποιοι λένε αλήθειες για την τεχνική υπηρεσία. Όποιος και να ήταν Δήμαρχος τα ίδια θα γινόντουσαν. Μεγάλο λάθος του Μπάτση η υπεράσπιση της. Ήταν μεγάλη ευκαιρία Δήμαρχε να σπάσεις την μαγκιά των υπαλλήλων και τελικά με την ανακοίνωση που έβγαλες έδειξες λίγος να πάρεις δραστικά μέτρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πωπω ξεφτίλα... Χαχαχαχαχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ; ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μη κάνετε πίσω μάγκες θα ακολουθήσουν κι άλλα ξεφτιλικια για δαυτους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Όταν μιλάει το Δ.σ για πολιτικό θράσος σίγουρα άλλο παιχνίδι παίζει κάποιος. Στο χωριό ζούμε και κάτι ακούγεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ καλύτερα να μην μιλάς, ξέρεις εσύ... Θα ρθει και η σειρά σου

   Διαγραφή
 10. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΓΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ¨ΕΙΔΙΚΟΥΣ¨ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τοσα ψέματα μπροστά στα μούτρα μας ρε Μπάτση.Τοση ξεφτίλα.Τοσο ηλίθιους μας περνάς εδώ στην Σωσανδρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Κουρτίδης Χαραλαμπος15 Ιανουαρίου 2021 - 9:54 μ.μ.

  Λυπάμαι ειλικρινά,που ακόμη οι δύο θεσμικοί αιρετοί ,κ.κ.Μιντσης και Καραμήτσος,δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί.Περιμενω άμεση τοποθέτηση,ειδάλλως αδειάζουν κοινώς,την ανιδιοτελή και δίκαια διεκδίκηση του Δ.Σ.της ομαδος μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. η τεχνική υπηρεσία ειναι το μεγαλό πρόβλημα ολόκληρου του δήμου. δεν θα αναφερθώ σε μεγάλα έργα για τα οποια δεν κανει τίποτα. Οι παιδικες χαρες που δεν εχουν άδεια αλλα και κάποια βελτιωτικά έργα σε σχολεία όπως ράμπες που δεν έγιναν γιατι δεν έγιναν οι μελέτες ειναι καθαρα ευθύνη της. Ντροπη σε ολους δουλευουν ή κανουν ότι δουλευουν εκει μεσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. θα πάρει δίμηνα από Σωσάνδρα τώρα για να μειώσει τη ζημιά...Ο Τσιμτσιρίδης θα αναλάβει τη βρώμικη δουλειά...Αλμωπείς δεν έχετε δημοτικοό άρχοντα..έχετε σημαιοφόρο για συλλαλητήρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πολίτης ανατολικής αλμωπιας. Γιατί δεν κάνετε μήνυση έστω και πάντως υπεύθυνου αφού είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο; δημιουργειτε εντυπώσεις μόνο η υπάρχει άλλος λόγος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το γράφει για μήνυσης και στην πρώτη και στην δεύτερη ανακοίνωση. Επίσης αν δεν ξέρεις το θέμα και τι έχει προηγηθεί καλύτερα να μην μιλάς και ασχολήσου με την Ανατολική Αλμωπία.

   Διαγραφή
 16. Κυριε Μπατση ειχα την τυχη και την τιμη να εχω συνομιλητες σχεδον ολους τους πρωην δημαρχους Αλμωπιας.ΟΛΟΙ εξεφραζαν τα παραπονα τους για τον τροπο λειτουργιας της τεχνικης υπηρεσιας του Δημου.Με αφορμη λοιπον αυτην την αντιπαραθεση με το ΔΣ του Ακριτα Σωσανδρας(που προσωπικα πιστεω οτι εχει απολυτο δικαιο) ειναι ευκαιρια να διορθωσεις τα κακως κειμενα της τεχνικης υπηρεσιας.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365