Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Βολές Γιάννη Στεφανίδη με αφορμή την απαγόρευση κυνηγιού

Διαβάστε την τοποθέτηση του Γιάννη Στεφανίδη

Διαβάστε την τοποθέτηση του Γιάννη Στεφανίδη:


ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΉ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Κρίμα που τόσα χρόνια τους πίστευα!!  Τελικά  το κράτος της ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ  5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. Κρίμα στους βουλευτές του ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, μόλις περνάνε τη Λάρισα ξεχνάνε.  Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τόσους οικολόγους δεν το έκανε. ούτε και το ΠΑΣΟΚ. 


Μετά  από  35 χρόνια  ως ενεργό μέλος, περιφερειακός εκπρόσωπος ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κατάλαβα με ποιους έχουμε να κάνουμε. Στις επόμενες εκλογές εννοειται ότι θα έχουμε υποψήφιο, ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου από την Αλμωπία.

10 σχόλια:

  1. Σου πήρε 35 χρόνια για να καταλάβεις Γιάννη στα επόμενα 35 θα αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή να πιστέψουμε ότι δεν κυνήγησε κανένας απο εσάς όλες αυτές τις μέρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή κανένας τους

      Διαγραφή
  4. Ρε θα μας τρελανετε. Μέχρι χθες πανηγυρηζατε που απαγορεύεται το κυνήγι, και δεν μπορούν να έρθουν οι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε Γιάννη δεν κατάλαβες οτι μα Μητσοτάκη δεν θα δούμε άσπρη μέρα; Θα παρακαλάς να ξανάρθει ο Τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μου λες ρε πονηρέ, που φαγωθήκατε για το κυνήγι, για το ότι υπάρχουν τόσο σκληρά μέτρα απαγόρευσης και εσείς μου κλείνεστε σε μια καλύβα 15 άτομα τι έχεις να πεις? Μούγκα? Να σας δωθεί και κανένα επίδομα μήπως? Εδώ πεθαίνει κόσμος και εσάς σας νοιάζει πότε θα πάτε στη καλύβα να πλακωθείτε στα τσίπουρα και στα κοψίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365