Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Πατρινός πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να καταγγείλει κανάλι που μετέδιδε γλέντι

Το ευτράπελο της χρονιάς

Ένας τύπος στην Πάτρα πήρε  την Αστυνομία για να καταγγείλει κανάλι που μετέδιδε γλέντι σε νυχτερινό μαγαζί!


Το ευτράπελο της χρονιάς, αν και βρισκόμαστε στην αρχή της, συνέβη την πρώτη μέρα του έτους στην Πάτρα.


Εκεί λοιπόν σύμφωνα με το best.gr, ένας τύπος τηλεφώνησε στην αστυνομία, προκειμένου να προβεί σε μία καταγγελία.


Τι αφορούσε η καταγγελία αυτή; Το γλέντι που μετέδιδε ένα τοπικό κανάλι από νυχτερινό κέντρο και στο οποίο σύμφωνα με τον τύπο αυτό παραβιάζονταν τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα μας.


Φυσικά, στο τηλέφωνο κέντρο της αστυνομίας κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί και πως όλα αυτό ήταν απλά μία παρεξήγηση.


Και αυτό γιατί πολλά τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχε προγραμματίσει να δείξουν μαγνητοσκοπημένα προγράμματα περασμένων ετών από νυχτερινά μαγαζιά, καθώς φέτος όλα είναι κλειστά λόγω της πανδημίας.

1 σχόλιο:

  1. και σε αλλες περιοχες εγινε αυτο. βεβαια έπαιρναν τηλεφωνο να το παίξουν έξυπνοι αλλά κατήγγειλαν εκπομπές οι οποίες δεν ήταν live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365