Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα σε 4 περιοχές - Τι θα γίνει στην Πέλλα

Προς κλείσιμο και το λιανεμπόριο

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί για την Αττική, τα Σαββατοκύριακα, φαίνεται ότι έχει ήδη κλειδώσει.


Αττική, Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως Χαλκίδα θα ενταχθούν σε μια νέα κατηγορία στον υγειονομικό χάρτη, αυτή με το βαθύ κόκκινο, όπου θα εφαρμόζονται μέτρα σκληρού lockdown.


Ωστόσο, λόγω μητροπολιτικότητας και των επακόλουθων δυσκολιών, υπάρχουν από χθες σκέψεις για το αν θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα του σκληρού lockdown στην Αττική.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του iefimerida.gr, σε ό,τι αφορά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί της επομένης, φαίνεται ότι έχει κλειδώσει και για την Αττική.


Προς κλείσιμο και το λιανεμπόριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια ώρα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το κλείσιμο του λιανεμπορίου για τις «κόκκινες» περιοχές. Οπως όλα δείχνουν, θα σταματήσει το click in shop και πλέον είναι όλα ανοιχτά για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο click away. Η κυβέρνηση αναμένει την απόφαση των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν και ανάλογα με την εισήγησή της θα ληφθούν και οι αποφάσεις.


Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία


Την ίδια στιγμή φαίνεται πως τα σχολεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τα έως τώρα δεδομένα και με τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη Δευτέρα. 


Τι θα γίνει στην Πέλλα


Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται πολύ μακριά από το να χαρακτηριστεί κόκκινη περιοχή, αν δεν υπάρχει κάποια δραματική αλλαγή στις εισηγήσεις των ειδικών και από την στιγμή που θα επικρατήσει η άποψη των τοπικών και όχι Πανελλαδικών μέτρων, στην περιοχή μας δεν θα αλλάξει η κατάσταση και θα ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι και σήμερα, καλό είναι όμως να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά στις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365