Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Πτώμα 52χρονου που διέμενε στην Σκύδρα βρέθηκε σε χωματερή στη Χαλκηδόνα

Το πτώμα βρέθηκε κοντά σε οικισμό τσιγγάνων

Άλυτο γρίφο αποτελεί μέχρι στιγμής για την Ελληνική Αστυνομία η ανεύρεση ενός πτώματος κοντά σε χωματερή, στη Ν. Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival το πτώμα βρέθηκε την περασμένη Τρίτη σε χώρο παράνομης απόθεσης απορριμμάτων κοντά σε οικισμό τσιγγάνων. 


Η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τη σορό. Ανήκει σε 52χρονο Έλληνα που διέμενε στην Σκύδρα.


Αναπάντητο παραμένει, ωστόσο, το ερώτημα για το τι προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου άντρα. Ήταν δολοφονία, ατύχημα ή ένα θάνατος που προήλθε από παθολογικά αίτια; Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το πρόσωπο και η πλάτη του 52χρονου έχουν εκδορές που υποδηλώνουν ότι σύρθηκε μέχρι το σημείο της χωματερής.


Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365