Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Αριδαία: Έλεγχοι και πρόστιμα - Ανησυχία για συμπεριφορές μαθητών

Σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από αρμόδιες υπηρεσίες, για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid-19.


Οι Έλεγχοι αφορούσαν την χρήση μάσκας, αλλά και την εφαρμογή των μέτρων εντός καταστημάτων. Σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα.


Ανησυχία για μαθητές χωρίς μάσκα


Ως γνωστόν σήμερα ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Καποιοι από τους μαθητές δυστυχώς κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα στις βόλτες που έκαναν μέσα στην πόλη και σε επίσκεψη τους σε διάφορα καταστήματά. Αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της Αριδαίας. Πρέπει να τονίσουμε πως οι συμπεριφορές αυτές αφορούν περιπτώσεις εκτός σχολείων, στις σχολικές μονάδες υπήρχε τήρηση των μέτρων.


Οι περιοχή μας είναι στις κίτρινες περιοχές επιτήρησης και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε κάποιο πισωγύρισμα. 

4 σχόλια:

  1. Να υπενθυμίσουμε ότι τα σχολεία άνοιξαν γιατι ακριβώς τηρούσαμε όλοι τους κανόνες.Τωρα το μπαλάκι στους γονείς των εφήβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ginete xamos se olh thn aridaia kykloforiaka xamos apo kosmo kai twra me tous ma8ites...grapste 3ooaria giati gia na ry8mistei i kykloforia kai ta diploparkarismena mpaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλουν τα ΚΤΕΛ περισσότερα δρομολόγια για τους μαθητές,γιατί η κατάσταση είναι απαράδεκτη.Απολύτως κανένα μέτρο.Εννέα άτομα σε εκκλησία 250 τετραγωνικών και σε λεωφορείο με μαθητές 30 παιδιά σε 15 τετραγωνικά.Εκεί να πέσουν πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχχαχαα κτελ υπερ ανω νόμου από τότε που υπάρχουν, ούτε οταν πηραν φωτιά 3 λεωφορεία έγινε κάτι, περιμένετε να γίνει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365