Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/2 Κριός 


Κοίταξε προσεκτικά και ρεαλιστικά μήπως ξεπέρασες ένα όριο σχετικά με τον εραστή σου. Επειδή δεν είναι μόνο περιττό, αλλά μπορεί να είναι άδικο και ανωφελές.
Να είσαι ξεκάθαρη για τη συναισθηματική ή ενδεχομένως οικονομική βοήθεια που σου έχει ζητηθεί. Αυτή τη στιγμή, η φωνή της λογικής, πρέπει να καλύψει τη φωνή της καρδιάς σου. 

ζώδια ταύρος

Αν αισθάνεσαι αισθητά πιο ευαίσθητη ή ευάλωτη αυτή τη στιγμή, προσπάθησε να μην αντισταθείς ή να μην καταστείλεις αυτά τα συναισθήματα.
Αν επιτρέψεις να αναδυθεί αυτό που νιώθεις, θα αποδειχθεί χρήσιμο στην πορεία…ειδικά αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.
Μπορεί να φαίνεται πως τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, αλλά η ένταση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ανακούφιση, αν ακολουθήσεις το ρεύμα τώρα. 

ζώδια προβλέψεις 12/02 δίδυμοι

Η προθυμία σου να πεις ό,τι ακριβώς σκέφτεσαι στον εραστή σου, μπορεί να είναι μια κίνηση χρήσιμη και αξιέπαινη. Πρέπει όμως να γνωρίζεις τη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει μεταξύ ευαισθησίας και αμεσότητας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις αυτό που πιστεύεις, χωρείς να δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα ή να αναγκαστείς εκ των υστέρων να ζητήσεις συγνώμη για τη στάση σου. 

ζώδια καρκίνος

Θα αναγνωρίσεις μια πιθανή συναρπαστική ευκαιρία που ξεκινά στον ορίζοντα! Όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τρέξεις απερίσκεπτα προς αυτήν. Σταμάτησε για λίγο για να αξιολογήσεις αν το κεφάλι και η καρδιά σου λειτουργούν ταυτόχρονα. Αν και τα δύο, σου λένε πως κάνοντας κάποια βήματα θα δημιουργηθεί μια συγκεκριμένη αλλαγή, τότε σκέψου αν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις. Αν δεν είσαι σίγουρη, περίμενε. 

ζώδια προβλέψεις 12/02 λέων

Θα νιώσεις πως είναι καλύτερα να κρατήσεις κρυφές τις σκέψεις σου από το σύντροφό σου. Αν όμως αφήσεις να σιγοβράζουν αυτά που σκέφτεσαι και ενδεχομένως νιώθεις.. προσθέτεις επιπλέον ένταση στην ατμόσφαιρα. Μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας μπορεί να μειώσει τις εντάσεις και τα δράματα. Ίσως χρειαστεί να επιλέξεις προσεκτικά την κατάλληλη στιγμή…αλλά είναι σημαντικό να το κάνεις. 

ζώδια παρθένος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις σχέσεις, θα προκύψει μπόλικος ενθουσιασμός, γιατί θα συνδυάσεις την πραγματικότητα με τη φαντασία σου. Αν ένιωθες πως η ερωτική σου ζωή ήταν ασταθής τελευταία, τότε εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να δώσεις στη φαντασία σου τη δυνατότητα να περιπλανηθεί. Κάνοντάς το, θα διευκολύνεις την καρδιά σου να σου παραδώσει ένα μήνυμα που αξίζει να ακούσεις. 

ζώδια προβλέψεις 12/02 ζυγός

Οι ευθύνες σε διάφορους τομείς της ζωής σου είναι αισθητά πιο σημαντικές και σοβαρές. Προσπάθησε όμως όσο μπορείς, να μην σε παρεμποδίσουν και δεν μπορέσεις να περάσεις απολαυστικές και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου. Η δουλειά ίσως χρειαστεί να έρθει πριν την ευχαρίστηση….αλλά τίποτα δεν σε εμποδίζει να εξασφαλίσεις πως θα απολαύσεις κάτι ευχάριστο αργότερα, μόλις τελειώσεις με τις εκκρεμότητές σου. 

ζώδια σκορπιός

Θα νιώσεις ιδιαίτερα ευγνώμον που ο εραστής σου αναγνωρίζει μια δεξιότητα ή ένα ταλέντο σου τώρα. Αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει την ανοιχτή στάση που υιοθετείς τελευταία για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο εκφράζεις τον εαυτό σου, θα γίνει καταλύτης για να αυξηθεί ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου! 

ζώδια τοξότης

Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να εμπιστευθείς αυτό που προσπαθεί να σου πει η διαίσθηση ή το υποσυνείδητό σου. Μπορεί να φτάσουν ξαφνικά κάποιες χρήσιμες αλλά μυστηριώδης πληροφορίες ή κάποιες ενδιαφέρουσες ενδείξεις. Αυτές ίσως σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τις συναισθηματικές και σωματικές σου αλήθειες. Όλες οι ενδείξεις είναι εκεί. Αν είσαι ανοιχτόμυαλη θα τις εντοπίσεις! 

ζώδια αιγόκερως

Διατήρησε τώρα την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπειθαρχία σου. Εμπιστέψου τη λογική σου, αν σου λέει να συγκεντρώσεις περισσότερα στοιχεία πριν αντιδράσεις ή απαντήσεις στην προκλητική συμπεριφορά του εραστή σου. Μπορεί να διαφωνείτε μεταξύ σας για ένα συγκεκριμένο θέμα. Όμως αν κάποιος μπορεί να είναι πιο διπλωμάτης, υπομονετικός και ευαίσθητος για να αποφευχθούν περαιτέρω δραματικές καταστάσεις, αυτός είσαι εσύ….και μπορείς να το κάνεις. 

ζώδια υδροχόος

Θα έχεις ενδιαφέρουσες και πιθανώς συναρπαστικές ιδέες για να ανατρέψεις τη ρουτίνα στην ερωτική σου ζωή. Ο μοναδικός αυθορμητισμός σου, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η σχέση σου. Σκέψου ανοιχτόμυαλα και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Αυτή μπορεί να αυξήσει την παθιασμένη ορμή… με θαυμάσιο τρόπο! 

ζώδια ιχθύες

Αν επιλέξεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή τις απόψεις σου, σίγουρα θα κερδίσεις τον θαυμασμό του εραστή σου. Το να γνωρίζεις όμως πότε πρέπει να σταματήσεις, είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει την οποιαδήποτε ένταση μακριά. Επειδή χωρίς φροντίδα κι ευαισθησία, θα μπορούσες να μετατρέψεις μια συμφωνία…. σε κάτι τεταμένο ή αντιφατικό, πολύ γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365