Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: Αντίθετος στο Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τις Λουτροπόλεις - Κατηγορεί Μπάτση για μυστική ατζέντα

Δελτίο Τύπου

Την κάθετη και οριζόντια αντίθεσή του στο Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τις ιαματικές λουτροπόλεις, εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» σε συνέντευξη που παραχώρησε.


Ο κ. Μπίνος τόνισε πως αν αυτό το σχέδιο προχωρήσει, τότε θα μιλάμε για κλοπή και υφαρπαγή εσόδων, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να σεβαστούν την τοπική κοινωνία και τους αγώνες που δόθηκαν στο παρελθόν για να περάσουν τα Λουτρά Πόζαρ στην κυριότητα του Δήμου Αλμωπίας. Επίσης, ανέφερε πως μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργούσε μεγάλα αναχώματα στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας και θα δημιουργούσε ιδιωτικά μονοπώλια.


Παράλληλα, ο πρώην Δήμαρχος, ο οποίος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο θήτευσε και ως Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, κατηγόρησε τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιχείρησης Χρήστο Μπάτση για μυστική ατζέντα, καθώς δεν φρόντισε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Ισχυρισμός που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την αποκάλυψη πως η παρουσίαση του Νομοσχεδίου στο Υπουργικό Συμβούλιο έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2020.


Επιπλέον, ο κ. Μπίνος δήλωσε πως ο κ. Μπάτσης θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν αρνητική εξέλιξη, καθώς χειρίζεται το ζήτημα με ερασιτεχνικό και πρόχειρο τρόπο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Μπάτση στον Υπουργό Τουρισμού, η οποία όπως είπε έμοιαζε με επαιτεία και ανήγαγε το Δήμο μας σε «φτωχό συγγενή», τη στιγμή που η Λουτρόπολή μας είναι από τις κορυφαίες πανελλαδικά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365