Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Αλμωπία: Έρχονται χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Αλλάζει σημαντικά το σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή στην Αλμωπία.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή και ισχυρές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο. Την εμφάνιση τους θα κάνουν ισχυροί άνεμοι.


Η περιοχή μας, καθώς και όλη η χώρα θα μπει στην κατάψυξη τις επόμενες μέρες, με την θερμοκρασία να βρίσκεται μόνιμα κάτω από το μηδέν. Μάλιστα η θερμοκρασία στο Καϊμακτσαλάν αναμένεται να φτάσει στους -20 βαθμούς Κελσίου.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!


 Αριδαία - Πρόγνωση 



Καϊμακτσαλάν - Πρόγνωση 






1 σχόλιο:

  1. δυστυχώς με τους ξυλολέβητες πάλι δεν θα μπορεί να αναπνεύσει άνθρωπος.Τι πρόβλημα κι αυτό με την ανεξέλεγκτη ξυλεία παράνομα ...έλεγχος μηδεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365