Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Π. Τσαρκνιάς για τα Λουτρά: Πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και να απαιτήσουμε την απόσυρση του σχεδίου νόμου

Διαβάστε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Χατζηδημητρίου Πέτρου Τσαρκνιά

Διαβάστε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Χατζηδημητρίου Πέτρου Τσαρκνιά:


Στην προσπάθεια υφαρπαγής και κλοπής της περιουσίας του δήμου και όλης της Αλμωπίας πρέπει να συγκροτηθεί ένα αρραγές ενιαίο μέτωπο αντίδρασης στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης Η πολιτική της κυβέρνησης αυτής υλοποιεί τα σχέδια της, για την πλήρη ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα των πάντων. Στην αντίδρασή μας αυτή κανείς δεν περισσεύει.


Ολοι μαζί, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι μέτοχοι της επιχείρησης, οι επαγγελματικοί φορείς, τα επιμελητήρια, όλοι οι φορείς και κάθε πολίτης πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και να απαιτήσουμε την πλήρη απόσυρση του β μέρους του σχεδίου νόμου που αφορά την υπό σύσταση επιχείρηση Ιαματικές Πηγές Ελλάδος Α.Ε. 


Επίσης πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί οι πραγματικές διαθέσεις της κυβέρνησης και του υπουργού που είναι : αργά ή γρήγορα να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.


4 σχόλια:

  1. Tι πρόβλημα έχεις εσύ κύριε Τσαρκνιά με το νομοσχέδιο?

    Επειδή είσαι αριστερός κρατιστής θέλεις όλα να τα ελέγχει το κράτος?

    Αυτές οι πρακτικές χρεοκοπήσαν την χώρα ο άκρατος κρατισμός και το πελατειακό κράτος που καθιέρωσαν όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης από την δεξιά έως την αριστερά.
    Φτάνει με τον κρατισμό όπου μπερδεύετε το Ελληνικό κράτος και οι δήμοι μόνο χρέη δημιουργούν που στο τέλος τα πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες αυτής της έρμης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κόσμος πρέπει να κινητοποιηθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ευτυχώς που υπήρχε το live.Ο κύριος ανύπαρκτος πολιτικά τσαρκνιας είπε το ίδια που είπε από την αρχή ο Μπάτσης και μετά όλοι οι επόμενοι.Ας κάτσει να ασχοληθεί με την ενέργεια που είναι και πολύ καλος και ας αφήσει κάποιον άλλον να προωθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια της μικρό πολίτης μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.Κρίμα γιατί είναι πολύ καλος στις δουλειές του αλλά έχει καταντήσει το τσιράκι του κόμματος.Καλύτερα να έβαζες την τοποθέτηση του ασβεστοπουλου που ήταν ποιοτική και ουσιαστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να μην ξεχνιέστε, το σχέδιο νόμου πήρε την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι βουλευτές Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια. Αλήθεια ρωτήστε τους, θα το ψηφίσουν. Και λίγα είπε ο Τσαρκνιάς, να είναι καλά που ανέδειξε το θέμα και πρότεινε να γίνει η έκτακτη συνέλευση, αλλιώς θα το έτρωγε η μαρμάγκα. Αντί να πείτε για τον Μπάτση που το ήξερε από τον Δεκέμβριο και τους κάλυπτε. Ανοίξτε τα μάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365