Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Football League - Αλμωπός: Η 28η Μαρτίου πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος

Την Τρίτη (16/2), στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής

Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις 20 ΠΑΕ του Βορείου και του Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό, στα οικονομικά, αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.


Την Τρίτη (16/2), στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής, Ξενοφώντα Ρούσση, και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.


Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365