Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται σήμερα - Πληροφορίες για πάνω από 2.000

Θλιβερό ρεκόρ μέσα στο τρίτο lockdown αναμένεται να καταγραφεί σήμερα

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση με τα κρούσματα όχι μόνο να μην μειώνονται αλλά να είναι κοντά στην κατάρριψη νέου ρεκόρ μέσα στο τρίτο lockdown. Συνεδριάζουν αύριο οι λοιμωξιολόγοι.


Θλιβερό ρεκόρ μέσα στο τρίτο lockdown αναμένεται να καταγραφεί σήμερα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 24ωρο που μας πέρασε καταγράφηκαν πάνω από 2.000 κρούσματα κορονοϊού με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί και να πλησιάσουν τα 2.300!


Η τελευταία φορά που τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας είχαν ξεπεράσει τα 2.000 ήταν στις 23 Φεβρουαρίου με 2.147 κρούσματα και η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 2020 που ήταν 2.186.


Όπως και να έχει η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ επιβαρυμένη και ιδιαίτερα στην Αττική που μετρά τις ελεύθερες ΜΕΘ στα δάχτυλα του ενός χεριού. 


Οι ειδικοί μιλούν πια ανοικτά για πιο σκληρό lockdown αν θέλουμε να περιορίσουμε την πανδημία και να φτάσουμε στην Καθαρά Δευτέρα με αριθμούς και θετικότητα που δεν θα θυμίζουν τις μέρες που ζούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365