Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Εθνικός Γιαννιτσών: Τέλος ο Μητσάκης - Βάζουν πλάτη οι ποδοσφαιριστές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος

Ανακατατάξεις υπάρχουν στον Εθνικό Γιαννιτσών

Ανακατατάξεις υπάρχουν στον Εθνικό Γιαννιτσών, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί ο μέχρι πρότινος προπονητής Φώτης Μητσάκης.


Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και με ανακοίνωση του στηρίζουν την διοίκηση και βάζουν πλάτη για τον ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.


Δείτε την ανάρτηση του Φώτη Μητσάκη:


«7 διαφορετικές σεζόν, 7 διαφορετικά ρόστερ, άνοδος στην Α1, τρίτη θέση και συμμετοχή στα μπαράζ για την Γ’ εθνικη, 3 ημιτελικοί, ένα κύπελλο και πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ’ εθνικη!


Τα έζησα όλα, τα χάρηκα όλα! Δυστυχώς όμως ήρθε το τέλος. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω αλλά το κέρδος μου μεγάλο και μοναδικό!


Οι φίλοι μου, η αγάπη του κόσμου, αλλά το μεγαλύτερο! Το ότι συνεργάστηκα επί 3 σεζόν με έναν υπέροχο άνθρωπο και πραγματικό ηγέτη! Τον ΣΆΒΒΑ ΑΤΜΑΤΖΊΔΗ!


Είμαι τυχερός που σε είχα πρόεδρο σε ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα! Στην πιο δυσκολη χρονιά της ζωής μου σε είχα πάντα δίπλα μου! Ευχαριστώ όμως χρωσταω και σε όλα τα παιδιά του συμβουλίου!


Στους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου που είναι η καλύτεροι στους συνεργάτες μου Αντώνη Πέσιο και Προδρομος Γαζοπουλο και στον αδερφικο μου φίλο Πολύχρονη Χαραλαμπίδη!


Τέλος θα ήθελα να πω και ένα δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο της ομάδος μας Ηλία Πανίδη που με πίστεψε και μου εδώσε το τιμόνι της ομάδος σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.


Σας ευχαριστώ!


Με εκτίμηση


ΦΏΤΗΣ ΜΗΤΣΆΚΗΣ…»


Διαβάστε την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:


Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και με μια συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας μας Κ. Σάββα Ατματζίδη εμείς οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γιαννιτσών με αίσθημα σεβασμού στην ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών και κυρίως αγάπης για το άθλημα το οποίο υπηρετούμε αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και σε όποια αγωνιστική υποχρέωση έχει η ομάδα μας από εδώ και στο εξής... αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις θυσίες που θα γίνουν από την πλευρά της διοίκησης από εδώ και στο εξής εφόσον η Πολιτεία φαίνεται να είναι <απούσα> πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε να διατηρηθεί το ίδιο το άθλημα πρώτα απ' όλα ζωντανό και επιπλέον για την προσπάθεια που αρχίσαμε και θέλουμε να τελειώσουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! 


Επιπλέον νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία μας τον πλέον πρώην προπονητή μας Κ. Φώτη Μητσάκη που λόγω προσωπικών λόγων δυστυχώς δεν μπορεί να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή. Εμείς του υποσχόμαστε ότι θα προσπαθησουμε να τον κάνουμε περήφανο γιατί ήταν δίπλα μας και μας στήριζε πάντα! Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία και να είναι χαρούμενος!


Ραντεβού στο γήπεδο και καλή συνεχεια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς και πάνω απ' όλα υγεία και υπομονή σε όλο το κόσμο! Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γιαννιτσών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365