Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Μπίνος: Νερό πηγής ζωής

Δελτίο Τύπου

Σε έναν τόπο ευλογημένο σαν τον δικό μας, που κατακλύζεται από το υγρό στοιχείο, η Παγκόσμια Ημέρα Νερού έχει τη δική της αξία και είναι εδώ για να μας θυμίζει ότι οφείλουμε να σεβόμαστε το υπέρτατο αγαθό της φύσης.


Αυτό είναι άλλωστε και το φετινό μήνυμα αυτής της ημέρας: «Δίνοντας αξία στο νερό». Ας του δώσουμε την αξία που του πρέπει και ας είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση, είτε σε ατομικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο, καθώς η αξία του είναι πολυδιάστατη.


Η Αλμωπία έχει τοποθεσίες που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους, μέσα από το πολύτιμο υγρό στοιχείο. Τα Λουτρά Πόζαρ, οι Καταρράκτες στη Νότια, η Λίμνη στην τοποθεσία «Δώδεκα Πλατάνια» στο Νεοχώρι, είναι μόνο κάποιες απ' αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365